Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ismertek olyan embert, aki...

Ismertek olyan embert, aki csokoládéval kezdi a napot?

Figyelt kérdés

Csokit reggelizik? Kövér?

Milyen csoki?

2015. máj. 15. 07:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen, magamat :-)

Milka csokit eszek, attól tartok csokifüggö vagyok. Nem vagyok kövér, söt! Sajnos képtelen vagyok hízni pedig mindent megteszek az ügy érdekében lásd csokit reggelizem és vacsorázom :-) 26/N

2015. máj. 15. 08:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Az kemény :D
2015. máj. 15. 08:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Fordult már elő velem is, de persze nem minden nap. Milka csoki a kedvencem, szóval az volt egyszer-kétszer, de inkább ebéd után szoktam enni. (Kb. minden nap...)

Az is kérdés, mit veszel "csokinak": kakaóscsiga, csokis croissant, csokis müzli... ilyesmiket ettem mindig az iskolában, ez is csoki végül is.

2015. máj. 15. 08:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja, és nem vagyok kövér egyáltalán.
2015. máj. 15. 08:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam reggelizni, egyszerűen nem szeretek. De ahogy beérek a suliba, mindig veszek vagy Twixet, vagy Milkát, vagy Marsot. Nagyon jól esik. Nem vagyok túl kövér, a csípőmön vagy egy icipici felesleg, de nem túl gáz, nem túl feltűnő. Számomra a csoki az éllet értelme, nélküle nekem nem teljes a napom.

13/L

2015. máj. 15. 14:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Néha, amikor nincs itthon rendes, iagazi kajám, csak a csoki. :D Általában tejcsoki. Vékony vagyok.

22L

2015. máj. 15. 16:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Én van, hogy naponta megeszek egy tábla csokoládét, nem látszik meg rajtam, ergo nem vagyok kövér. Legtöbbször Milka, néha barackos-kekszes Boci.

18/f

2015. máj. 15. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!