Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak, ti hogy viszonyultok...

Férfiak, ti hogy viszonyultok a Leszbikusokhoz?

Figyelt kérdés
láttatok már olyat hogy elöletek akarta a csajt, egy másik csaj levenni a lábáról... vagy flörtölget meg bókolgat ?. szerintem undoritó, hányni tudnék sokszor ettől a dologtól, főleg ha már levegőnek se néznek, akár ha csak hallom vagy látom hogy egy lány miként probálkozik egy másik lánynál úgymond "megrontani, rá erőszakolni magát úgy hogy amúgy még normális lenne... de mikor már igy terjednek ezek a dolgok, ezt látva néha megáll az eszem.
2016. márc. 8. 23:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
66%
es ez hogy jon ide? nincs életed téma lezárva. Remélem 50000 meleg párt fogsz latni a tovabbiakban
2016. márc. 11. 21:25
 22/25 anonim ***** válasza:
Olcsó ribiknek tartom őket.
2016. ápr. 10. 14:12
 23/25 anonim ***** válasza:

Én sajnos sosem láttam ilyen hogy két csaj nyíltann flörtölget egymással. :D Nekem semmi bajom velük, sőt izgató tud lenni, meg érdekes.

26/F

2016. aug. 21. 12:14
 24/25 anonim ***** válasza:
Csak egy kérdés: az oké számodra, ha egy másik férfi nyúl le előled egy nőt, vagy mindenki dögöljön meg, aki nem téged istenít?
2016. aug. 21. 16:21
 25/25 anonim ***** válasza:
te vagy az undorító .... éld az életed te hülye vad barom
2016. szept. 1. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!