Férfiak, ti hogy viszonyultok a Leszbikusokhoz?
ugyanannyira gusztustalan és beteges mint a b*zi pasik...
sajnos láttam már hasonlót és a gyomrom fordult fel tőle, számomra gusztustalan és nem elfogadható...
de a heteroknál is meg van a határ amin túl már legszívesebben nyakon vágnám őket, hogy vegyék már észre magukat...csak ott kicsit messzebb van ez a határ...
23F
Na hát igen.. ugyanez a melegekkel, mondjuk addig amig nem akadályoznak addig nem zavar. Engem inkább csak ez a tény, Hogy az ember normális életet akarna,valamire vinni, de egyszerüen nem tud, mert ilyenekbe kell ütközni, 1-2 eset még elnézhető, de az hogy mindenhol ezzel kell szembesülni már szinte. És akkor akik ilyenek, azok szerint ez a Normális meg hogy Ők ilyenek..
és még ők vannak felháborodva mint itt is hogy az miért baj.. és teljesen felvannak háborodva, ha mondjuk szóvá teszik, vagy kirekesztik. tiszta vicc. Szegénységi bizonyitvány. Az még oké lenne részükről ha 4 fal között csinálnák, amit csinálnak. de az, hogy Büszkén felvállalják és elismerésre vágynak hogy mekkora nagy valakik.. és köz helyeken ölelgetik egymást, nyilvánosságra hozzák közösségi oldalon..
Na hát igen.. ugyanez a
melegekkel, mondjuk addig amig nem
akadályoznak addig nem zavar.
Engem inkább csak ez a tény, Hogy az
ember normális életet
akarna,valamire vinni, de egyszerüen
nem tud, mert ilyenekbe kell ütközni,
ja hogy nem tudod az életed élni a leszbikusoktól, és ebben ők akadályoznak meg :D fuu te anyádék neveltek ilyen aberáltnak vagy magadtól vagy az? tedd túl magad rajta. nem adám és éva hanem ádám és béla vagy. szenvedjjjjj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!