Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hiszik azt egyes nők...

Miért hiszik azt egyes nők hogy férfiként olyan könnyü csajt szerezni?

Figyelt kérdés

sokan úgy képzelik el hogy Mondasz 1-2 szép szót egy nőnek, megdicséred milyen jól néz ki, és máris tiéd a csaj. meg azt mondják, ha férfi lenne milyen simán elérné, meg mennyivel könnyebb lenne.

Holott valójában ha 1-2 szép szót mondok, azt unalmasnak, átlagosnak találják és nem méltatnak rá, megy minden tovább. Emellett elkel viselni egy csomó megaláztatást, ami rengeteg energia befektetéssel jár hogy legyen valami, bizalmába férni, levetni a gátlásait, túl tenni sok más férfi "sarait benne, meggyőzve hogy én miért lennék jobb. ami nem néhány kedves szótól lesz. És itt nem csak a külsőről van szó amire azt is mondják nézz ki jól, hanem a személyiséged, képességeid, mit értél el.

2016. márc. 5. 10:49
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
Ezt hiszik?
2016. márc. 5. 10:56
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
Mert pasiként tényleg könnyű csajozni,ha van jó öltönyöd és menő kocsid.
2016. márc. 5. 11:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Egy nő se hiszi azt.
2016. márc. 5. 11:04
 4/10 anonim ***** válasza:

Talán azért, mert ha nőként kezdeményezel, és visszautasítanak, az még mindig nagyobb megaláztatás. Ha csak egy alkalomnyi együttlét lesz belőle, miközben a nő kapcsolatot szeretne, az se sokkal jobb.:-)

Nem mindegy, hogy csak "csajt akarsz szerezni", vagy kapcsolatra vágysz egy konkrét lánnyal, mert vonzónak találod. A motiváció nagyon átjön, a nők sokkal fogékonyabbak a testbeszédre, gesztusokra, mint a férfiak. Néhány inadekvát kedves szótól persze hogy nem ugrik a nyakadba, bugyiját elhajítva senki, ha neked túl nagy energiabefektetés, hogy kapcsolatot alakíts ki, mégis min csodálkozol?

2016. márc. 5. 11:04
 5/10 A kérdező kommentje:
jó, nem feltétlen egyszeri alkalomról beszélek, lehet az komoly kapcsolat is, ott meg még inkább elvárják mert nézik kivel lesznek együtt. Csak úgy általánosságba ezt hangoztatják mintha nekünk egyszerübb lenne
2016. márc. 5. 11:28
 6/10 anonim ***** válasza:

Azt olvastam itt, hogy a nőknek könnyű, mert csak válogatni kell a tengernyi jelentkező közül. Igen ám, de pl. hozzám nem jött még soha senki egész életemben. Így úgy gondolom, hogy nekem kezdeményezni nevetséges lenne.

Még mindig az van, hogy a férfinak "illik" - ez hülyeség - odamenni a nőhöz. Ha hozzád nem ment soha nő felszedni, nem jelenti azt, hogy sikertelen vagy, mert elvárt úgymond, hogy te kezdeményezz. Nálam viszont negatív feedback-nek számít, hogy nem akar senki.

2016. márc. 5. 13:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy "olyan könnyű", de azt sem, hogy olyan nehéz, mint ahogy itt a gyk-n jó sokan előadják. Már majdhogynem szánalmas, esküszöm. Én meg még az elején kedvesen próbáltam nekik tanácsokat adni és segíteni, erre majdnem leharapták a fejem a válaszaimban. Tisztán látszik, hogy az égvilágon semmin nem hajlandók változtatni sem külsőleg, sem belsőleg, inkább a világ összes lánya változzon meg nekik:( Hát akkor jó várakozást! 29/N
2016. márc. 5. 13:32
 8/10 anonim ***** válasza:
válaszaiKban
2016. márc. 5. 13:34
 9/10 anonim ***** válasza:
No igen, az ismerősi körömben a legutóbb összejött, tartós kapcsolatban élő párok többségénél anno a nő kezdeményezett.:-) Nem tudom, hogy ez a nők egyre tudatosabb választásának köszönhető-e, vagy a férfiak szerencsétlenkedésének.
2016. márc. 5. 13:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés fordítottan is jogos...

Miért hiszik azt egyes férfiak,hogy nőként könnyű ferfit szerezni?

Nem,nem az.Egyik félnek sem:)

2016. márc. 5. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!