Miért hiszik azt egyes nők hogy férfiként olyan könnyü csajt szerezni?
sokan úgy képzelik el hogy Mondasz 1-2 szép szót egy nőnek, megdicséred milyen jól néz ki, és máris tiéd a csaj. meg azt mondják, ha férfi lenne milyen simán elérné, meg mennyivel könnyebb lenne.
Holott valójában ha 1-2 szép szót mondok, azt unalmasnak, átlagosnak találják és nem méltatnak rá, megy minden tovább. Emellett elkel viselni egy csomó megaláztatást, ami rengeteg energia befektetéssel jár hogy legyen valami, bizalmába férni, levetni a gátlásait, túl tenni sok más férfi "sarait benne, meggyőzve hogy én miért lennék jobb. ami nem néhány kedves szótól lesz. És itt nem csak a külsőről van szó amire azt is mondják nézz ki jól, hanem a személyiséged, képességeid, mit értél el.
Talán azért, mert ha nőként kezdeményezel, és visszautasítanak, az még mindig nagyobb megaláztatás. Ha csak egy alkalomnyi együttlét lesz belőle, miközben a nő kapcsolatot szeretne, az se sokkal jobb.:-)
Nem mindegy, hogy csak "csajt akarsz szerezni", vagy kapcsolatra vágysz egy konkrét lánnyal, mert vonzónak találod. A motiváció nagyon átjön, a nők sokkal fogékonyabbak a testbeszédre, gesztusokra, mint a férfiak. Néhány inadekvát kedves szótól persze hogy nem ugrik a nyakadba, bugyiját elhajítva senki, ha neked túl nagy energiabefektetés, hogy kapcsolatot alakíts ki, mégis min csodálkozol?
Azt olvastam itt, hogy a nőknek könnyű, mert csak válogatni kell a tengernyi jelentkező közül. Igen ám, de pl. hozzám nem jött még soha senki egész életemben. Így úgy gondolom, hogy nekem kezdeményezni nevetséges lenne.
Még mindig az van, hogy a férfinak "illik" - ez hülyeség - odamenni a nőhöz. Ha hozzád nem ment soha nő felszedni, nem jelenti azt, hogy sikertelen vagy, mert elvárt úgymond, hogy te kezdeményezz. Nálam viszont negatív feedback-nek számít, hogy nem akar senki.
Ez a kérdés fordítottan is jogos...
Miért hiszik azt egyes férfiak,hogy nőként könnyű ferfit szerezni?
Nem,nem az.Egyik félnek sem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!