Az 50 éves apukád és anyukád milyen állapotban van, öregnek neveznéd őket?
Nekem mind2 szülőm elég fiatalos, igazából még a dédi mamám is elég jól bírja (már üknagymama :P és nem vagyunk c1g4cs0k :D 94 éves)
Dédimet sem nevezném öregnek, mert a teste öreg, de olyanokat szokott kacagni, meg amikor meséli a régi dolgokat tök lelkes meg minden :D
Ugye benne van a korban, de azért rá is játszik, mert bírná még fizikailag is, csak úgy csinál mintha már öregedne :) Szellemileg azért még elég jól bírja...
Apám és anyám a mai technológiát követi, tehát nem maradtak le a régi dolgaiknál...
Apám meg nem csak követi a dolgokat, hanem sajátokat is talál ki, pörög az agya nap mint nap, mostanság valami webináriumot hallgat, tőzsdéről szóló, vagy önfejlesztő előadásokat...
Elég sokat tanul, szerintem napi szinten több új infót szerez mint egy átlagos középiskolás...holott időben szerintem kevesebbet foglalkozik ezzel...
23F
Mi, ötvenesek vagyunk és öregek:) Mondjuk tettünk is érte. Havi 300 óra meló, mind ketten 20 éves korunktól éjszakáztunk. Sokszor, heti 6-8 óra volt csak ágyban alvás.
Mára már kinézünk jó hatvanasnak. Vannak már betegségek is, de nem foglalkozunk vele.
Az én szüleimet 50 évesen öregnek láttam. Rengeteget dolgoztak, a gyár után jött az otthoni gazdaság. Nem is csoda, hogy elhasználódott mindkettejük szervezete. Most már közelebb vannak a 70-hez, de láthatóan jót tett nekik, amikor nyugdijba mentek. Mi gyerekek önállóak lettünk, ők meg visszavettek az őrült tempóból, belassultak, valójában elöregesedtek.
Azért sajnálom őket, mert jó lett volna, ha kevesebbet kellett volna hajtaniuk annak idején, és nem ment volna a rengeteg munka az egészségük rovására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!