Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért fújja mindig az orrát,...

Miért fújja mindig az orrát, vagy tüsszent amikor találkozunk?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki mindig orrot fúj vagy tüsszent, amikor találkozunk. Mindennap legalább egyszer összefutunk. Ez a pótcselekvés független napszaktól és helytől, de ha nem köszönök ő sem köszön ha köszönök akkor a hellót a keze vagy a zsebkendő mögül mondja és nem néz rám még véletlenül sem. Egyszer egy saroknál, ami egyikünknek sem volt távolról belátható, egymásba futottunk, de már nem volt ideje az arca elé kapni a kezét vagy zsebkendőt és tüsszentést vagy orrfújást imitálni. Akkor nagyon szépen mosolygott rám. Szóval Miért?
2016. márc. 3. 17:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem is tudom, talán mert elkapott valami betegséget? Esetleg allergiás? Én már nem tudom, hanyadik 100-as papírzsebkendő csomagot használom, én is lebetegedtem most.
2016. márc. 3. 20:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Vagy csak le akar rázni. Nem akar veled beszélni, szégyeli magát. Visszahúzódó, stb
2016. márc. 3. 22:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem kielégítőek a kérdések, várom a további válaszokat.
2016. jún. 11. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!