Hogy lehetnek ilyen jó teljesítményei, ha alig jár be?
Ez így nem teljesen igaz, el lehet lógni a gyakorlatot is, csak a "lógás" más néven fut, és csak utóbbi időben lehet ennyire könnyen.
Sok dolog miatt mehet ennyire jól. Puskázik, megszerzi a jegyzeteket, jól felkészítették a középsuliban, van szakmai tapasztalata, esetleg a szülei a szakmában dolgoznak és első kézből látja a dolgokat.
Milyen szak? Lehet, hogy a szakhoz szükséges képességei jók.
Én OKJ szakmára alig jártam be 90%-os lett a végeredmény és még törni se törtem magam, hogy tutit csináljak, csak úgy ami lesz...
Én otthon rengeteget tanultam hobbiból a szakmát (programozás) és amikor bementem a suliba akkor én tudtam a válaszokat is a tanár kérdéseire, míg az osztály nagy része a kérdést sem értette...
Szerintem otthon is tud tanulni az ember ha akar, SŐT! elég sok osztályban vannak akik miatt nem lehet tanulni, mert beszólogatnak meg ilyenek és őket kell fegyelmezni...meg ugye vannak a gyengébb képességű emberek akiknek 5-10x el kell magyarázni az anyagot, vagy lassan ír, ezért megállni miatta.......szóval ha jó képességei vannak és motivált akkor simán lepipál mindenkit, jóval kevesebb tanulással mint amit az iskola elvenne...
23F
úgy hogy szerintem én is jobban teljesítenék dogákon ha nem kéne nap mint nap bejárni és ott ülni 7-15 óráig, és utána nekiállni otthon tanulni.
Amíg ti az előadáson vagytok addig tanul, utána pedig lazálás...
Egyébként én is inkább ezt tenném, szerintem a tanóráknak semmi értelme, amit megtanulok azt úgyis tanóra nélkül is megtanulom, amit pedig nem azt meg tanórával sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!