Mennyi esélyem lenne egy cigány csaj ellen verekedésben?
Milyen világban élünk?
Férfi létedre a "gyakori kérdéseken kérdezed, hogy mennyi esélyed lenne egy lány ellen?
Ne is haragudj de nagyon gáz vagy!
Remélem jól megver :)
"Ha 12 centi lennél, akkor is kiütnéd simán, mert lány. Ennyi"
Nem lehetsz tényleg ennyire gyökér.!!!!!!!!!!!!!!!!
Most komolyan???????????????????????????????????
Valami beteg világban élsz, ahol össze eresztenek egy csivavát egy rottweiler-el.
Miért gondolod azt, hogy ha egy nő egy pasival össze verekszik akkor a pasi a nyerő??????????????????
Tudod, lehet 150 cm-es nyüzüge "fiú" is, és tök sportos, csaj is.
Plusz én nem hiszek ilyen hülyeségekben, mert nem mindegy, hogy egy fodrász fiúról van szó, vagy egy világbajnok, kick-box bajnokról.
Hát egy cigány csajnak nem sok harcművészeti,küzdősporti tapasztalata van,elég leverned neki egyet és kész.Ők csak rugdosnak,tépi a hajad,pofoznak,karmolnak,teljesen sportszerűtlen,viszont egy kis odafigyelés és ügyesség és máris a földön fekszik.
Annak meg ne higyj,hogy egy nő csak mert nő,nem képes megverni egy férfit,ezt pont azok mondják akik lenézik őket,aztán meg kapnak. :D
3. álaszoló
Na akkor ehhez mit szólsz? Én is 180 cm vagyok viszont 55,5 kg
ha olyat lecsavarsz neki, hogy leszakad a feje, akkor 1., te nyertél 2., feljelent 3., ha nem jelent fel akkor az alábbi mondatra készülj fel: "Na várjál csák', bátyám ád' májd' a szádnak ne fííjél"
szóval inkább hagyd a francba, felejtsd el, nézd levegőnek:D
Kérdező, miért éppen a tökön rúgástól félsz?
Voltál már tökön rúgva? Nincs abban semmi különös, ki lehet bírni azt is. Mondjuk ha tökön rúg, akkor valószínűleg földre kerülsz és körbe fog röhögni mindenki, és egy pár percig védtelen leszel :)
Szerintem ezt gondold azért át, vagy gyakorolj, kérj meg valakit, hogy rúgjon tökön, hogy eddzed a golyóidat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!