Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyi esélyem lenne egy...

Mennyi esélyem lenne egy cigány csaj ellen verekedésben?

Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel eléggé összevesztünk. A lényeg, hogy mennyi esélyem lenne ha nekem ugrana? Én is meg ő is kb. 65 kg vagyunk, 180 magasak. Utcai verekedésben ha mindent szabad mennyi lenne az esélyem? Tudom hogy csajt nem szabad megütni de el tudna bánni velem?

2016. márc. 1. 21:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem kiüt ! Vigyázz mert a cigók kemények még a csajok is!
2016. márc. 1. 21:59
 12/28 anonim ***** válasza:
37%
Attól, hogy nagyobb darab, mint te (nem tudom hány évesek vagytok), te fiú létedre simán kiütöd. Ha 12 centi lennél, akkor is kiütnéd simán, mert lány. Ennyi. Más a csontozata, más. Bár azért gondolkozz el azon is, hogy ha cigány, nem csak őt kell kiütnöd, mert ezek a büdösek mindenhova csapatba járnak.
2016. márc. 1. 22:01
 13/28 anonim ***** válasza:
76%
Meg fogsz haaaalni!!! :D hajadat lődd be előtte, jól nézz ki a híradóban
2016. márc. 1. 22:07
 14/28 anonim ***** válasza:

Jól megvereted magad, aztán másnap mikor összeültök a többi kockával elmeséled, hogy milyen jól letapiztad verekedés közbe.

[link]

2016. márc. 1. 22:57
 15/28 anonim ***** válasza:
Ha a csaj ellen van is esélyed ott a kis család. Na oda kommandó kell. De tudod, ugye hogy aki korpaközé keveredik azt megeszik a disznók.
2016. márc. 1. 23:46
 16/28 anonim ***** válasza:
55%

Tápos gyerek...

180cm és 65kg... csőszárú gatya ,meg ananász friszkó ... Egy igazi full kretén!

Egyébként meg lányt megütni (még ha cigány/japán/zsidó/török/arab is) ,így már biztos hogy nem nézlek férfinak ,de még fiúnak sem!

2016. márc. 2. 00:16
 17/28 anonim ***** válasza:
80%

"még ha cigány/japán/zsidó/török/arab is"

Ez az, az a lényeg, hogy "férfi" legyél, ne egy erkölcsi 0

2016. márc. 2. 04:25
 18/28 anonim ***** válasza:

Harci tapasztalatfüggő.

Sztem kb semmit se, de ez tőled is függ.

2016. márc. 2. 13:16
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Az átlagos cigány csajok nagyon gyengék az IGAZI verekedésben, csak agresszívek, és sportszerűtlenek. Simán neked ugrik, megtép, karmol ahol csak ér, tökön rúg ha teheti, beleváj a szemedbe...

Ettől még akár egy kicsit edzettebb pasi könnyedén levinné őket a földre, de még ebben a kocsmai stílusú cséphadaró küzdelemben sem legyőzhetetlenek. Ha a nagy csapkodásnak az a vége, hogy véletlenül kapnak egy nagyobb fülest, bőgve szaladnak el.

A probléma nem ott van, hogy egy cigány csaj ellen mekkorák az esélyek. Hanem az, hogy amikor hangosan sikítozva és bőgve elszaladnak, akkor többnyire egyből előkerül 4-5 nagy melák, és még náluk is sokkal agresszívebb bátyjuk, (apjuk, vőlegényük, stb.) akiket az sem érdekel, ha börtönbe kell menniük, hogy megvédjék szegény, gyenge, védtelen, ártatlan kishúgukat, akit egy szemét rasszista fajgyűlölő fehér ember molesztált, csak azért, mert cigány. Ezek a 4-5 báty és egyéb pereputty külön-külön is lecsapna, aztán amikor a földön vagy, még meg is rugdosna. De azért, csak a biztonság kedvéért együtt jönnek, és kés is van náluk, meg gázpisztoly.

2016. márc. 2. 14:15
 20/28 A kérdező kommentje:
na igen......leginkább a tökön rúgástól meg a szemem kikarmolásától félek....
2016. márc. 2. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!