Miért utalják ennyien Vajna Timit/ Palácsik Tímeát?
Az a lány feladta az életét, a luxusért cserébe röghöz van kötve. Ráadásul nap mint nap el kell viselnie Andy Vajnát amihez valljuk be kell gyomor.
Gondolom egész életében azt gondolta és mondták róla mások, hogy semmit nem fog elérni, persze a mai napig így van ez, de a kapcsolataiból eléggé jól el tudott helyezkedni.
Lesz pár jó éve de a végén úgy is ott fog maradni megkeseredetten, hiába ül bele a BMW-jébe.
Ráadásul én biztos vagyok benne, h Andy olyan házassági szerződést íratott alá vele, hogy ne vigyen el semmit tőle, szóval minden nap azon agyalhat, hogy vajon mikor un rám a férjem és mikor dob ki.
Én nem irigykedem rá, persze anyagiak terén szép élete van, de belül sivár és üres. Csak kirakat.
én nem utálom, nem is követem, viszont tavaly..? (azt hiszem, tavaly volt) valentin napon nálam is kiverte a biztosítékot a gyémántos dumájával ("minden nő megérdemli, hogy gyémántot kapjon v.napra" valami ilyesmi volt..) nem kezdtem el savazni a képénél, de azért magamban gondoltam rá egy-két dolgot.. nem hiszem, hogy attól, mert én nem kaptam a páromtól gyémántot, már nem lennék szeretve. és kismilió nőtársam sem.
nem vagyok rá féltékeny, elismerem, hogy egy szép, vékony, csinos nő, de miért ne lenne az? a hozzá hasonló celebeknek ennyi a dolguk az egész kva életben: egész nap edzeni és MEGJELENNI. Sarka kata, Debreczeni Zita, Zimány Linda, stb, az összes ilyen "híresség" egyetlen életcélja a KÜLSŐ.
hiszen ők már akkor is megkapják a gyári dolgozó 1 éves fizetését, ha lefényképezik magukat valamelyik edzőteremben hirdetés céljából.
én is bírnám, ha ennyi pénzem lenne, és chanelka lenne a macskám neve is, jódolgomban nem tudnék magammal mihez kezdeni, de utálnám is, ha egy kitartott senki lennék.
és igaza van egy előttem írónak, ezekért "ellenértéket" is kell fizetnie. ami tudjuk hogy nyilvánulhat meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!