Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Valaki elmagyarázná nekem...

Valaki elmagyarázná nekem Palácsik Tímea és Andy Vajna kapcsolatát?

Figyelt kérdés

egészen nyilvánvaló, hogy ez a nő, a pénzért és hírnévért van együtt ezzel a koros emberrel..

ez tény. még a vak is látja.. tehát Andy Vajna is. nem értem komolyan.. nem érzi úgy, hogy kihasználják? vagy ez mára divattá vált, hogy öreg faszik feleségül vesznek fiatal, szép nőket?

tényleg nm vágom, hogy ez a pasi számára miért jó, komolyan az emberek mindenre hajlandóak a pénzért? (..a pasi esetében talán a szexre gondolnék, már ha...:)

vélemény?

2013. okt. 9. 23:14
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Mit nem értesz ebben, az a nő ennyit ér, nem akar dolgozni, viszont szereti a luxust, a vén szivar a fiatal nőket. Kereslet kínálat. Házassági szerződés a nőt eltartja és kap havi apanázst és cserébe néha odatolja a farát. Kevesebbe kerül mint luxusprostikhoz járni és a hírneve sem csorbul, a nő részéről meg nem kell ragozni.
2013. okt. 9. 23:21
 2/9 anonim ***** válasza:
14%
Írigykedsz?
2013. okt. 9. 23:27
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Ugye vannak prostik is, na ő is egy közülük, talán valamivel jobb ez, mint minden nap mással.
2013. okt. 9. 23:40
 4/9 anonim ***** válasza:
78%

nem érzi úgy, hogy kihasználják? - Dehogy! Pont ő az aki megvett egy "árút". Fizet és ezért kap fiatal csajt magamellé.

ez mára divattá vált, hogy öreg faszik feleségül vesznek fiatal, szép nőket? - Vannak hölgyek akiknek ez a céljuk. Eltartatni magukat. Ezért szinte bármire hajlandóak. Hogy ez divat e vagy sem, azt nem tudom.

tényleg nm vágom, hogy ez a pasi számára miért jó - Mert van mellette egy fiatal nő akit mint valami égszert hordozhat a partikon. Nem hiszem, hogy olyan hüyle lenne ez az Andy, hogy nem tudná mit csinál. Gondolom írtak papírt, hogy ha válás van, akkor kap a csaj X millát és viszlát.

az emberek mindenre hajlandóak a pénzért? - Vannak akik igen, vannak akik nem.

2013. okt. 10. 09:43
 5/9 anonim ***** válasza:
92%

Egyik megkapja a fiatal pipit minden nap "legálisan" ,másik megkapja a gondtalan munka nélküli jólétet, hírnévvel együtt.

Nézzünk már kicsit körül, hány nő él olyannal együtt, aki nemhogy nem gazdag, de üti veri elissza a pénzt, aztán mégsem válik el tőle, mert a megszerzett pici kis vagyonkáját félti. Ki a nagyobb hülye és qrva akkor?

2013. okt. 10. 15:34
 6/9 anonim ***** válasza:
85%

Nem egy vonzó pasas ez az Andy Vajna és nem is akkora arc hogy csak úgy belé zúgjanak a nők. Nem sok esélye lenne ha mondjuk egy kelet-magyarországi szalagmunkás lenne.

Még mindig jobb ha valaki a pénzedért veled van mintha egyedül vagy és konkrétan pénzt kell kifizetned azért hogy valaki hozzád érjen vagy veled legyen.

Biztos hogy mindkettő tudja hogy mi az ábra és az is biztos hogy egyikük sem fogja nyilvánosan kijelenteni hogy mi az igazság és nincs is rá szükség.

Az emberek meg imádnak ilyesmin csámcsogni.

2013. okt. 10. 19:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Mit érezné kihasználásnak? egy fiatal nőt? Mindketten azt kapják,amit akarnak.Az emberek meg irigyek a boldogságukra.
2013. okt. 11. 09:24
 8/9 A kérdező kommentje:

hát biztos sokan "irigykednek" :D..

mindegy nekem..csak gondoltam rákérdezek más véleményre is. köszi a válaszokat, valahogy n is így gondoltam, amugy kb sehol nem érdekel semelyik..csak unatkoztam

2013. okt. 11. 12:51
 9/9 anonim ***** válasza:
52%

"nem érdekel semelyik..csak unatkoztam"

Ez a különbség Andy Vajna és közted.

2013. okt. 17. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!