Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy valaki...

Miért van az hogy valaki előtt tudom önmagamat adni valaki előtt nem?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem hogy sok ember rosszul ismer mert sokan azt hiszik egy puha gyerek vagyok ezért utálnak meg megaláznak mindenféle módon,de csak azért mert ezek az emberek előt nem tudom önmagamat adni,nem tudom miért egyszerűen nem megy nem ment soha meg nem is fog menni(legjobb példa erre az osztályom).Kiközösítenek,utálnak megaláznak csak azért mert nem ismernek és 8 év alatt soha nem tudtam önmagamat adni az osztályban,szerencsére még 2 hónap.Iskolán kivül nincs ilyen gondom,a társaságban imádnak,van legjobb barátom aki mellett mindig kiállok ő is viszont.Miért vagyok ilyen annyira utálom így az életem (egyik részét) Mint valami betegség,mintha 2 külön személy lennék
2016. febr. 28. 22:27
 1/3 anonim ***** válasza:

A többiek a saját környezetük által felállított szerepet játsszák el, te pedig a saját valóságodat adod. Aki szerepet játszik az színészkedik, aki magát adja az nyomorék.

Ez a mai valóság.

2016. febr. 28. 22:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem nyílsz meg férgeknek.

Miért lenne ez 2 személyiség. Ez 1 személyiség aki nem olyan semmirevaló hülye, megbízzon negatív emberekben s önmagát mutassa.

2016. febr. 29. 09:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom pontosan miről beszélsz, de a leírásod eléggé arra utal, amire: talán azért nem tudod "önmagadat" adni az osztály előtt, azt ott nálad keményebbek vannak? És te nálad puhább emberek között vagy gyenge?

Ez nem valami szerepjáték, egyszerűen el kell fogadd, hogy a viselkedésed, illetve a teljesítményeid másoktól is függnek, attól hogy bizonyos emberek viszonylatában hozzájuk képest milyennek érzed magad.

Nem csak arról szól, hogy önmagad vagy-e, hanem valószínűleg arról a felismerésről is, hogy vannak gyengéid, mindenkinek van valamilyen személyisége, de amellett vannak gyenge pontjai is. Az osztályod előtt így nyilvánultál meg, ez a te problémád, nem az övéjük. Talán még sok olyan helyzetben leszel, ahol nem úgy fogsz megnyilvánulni, ahogy szeretnéd.

Az embernek egyszerűen nincsenek minden helyzetben sikerei, örömei, ettől még nem két külön ember.

2016. márc. 15. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!