Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ugye más is izgul így vizsgák...

Ugye más is izgul így vizsgák előtt?

Figyelt kérdés
Mindig is ez volt velem, de sokáig nem vettem észre, hogy másokkal nem így van. Szóval engem nem a jegy érdekel. Mindig jól tanultam, de a vizsgákban az frusztrált, hogy nem néz-e hülyének a tanár, nem fog-e rám szólni, mit mondok, ha nem tudom, tök ciki stb. Így írásbelik előtt kevésbé izgulok. Viszont mások simán azt mondják, hogy a 2-esért mennek, és nem érzik cikinek. Ugye más is van így, mint én?
2016. jan. 25. 23:08
1 2
 1/16 HUNarcher válasza:
milyen szakon vagy?
2016. jan. 25. 23:52
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem lényeg, gimiben is ez volt.
2016. jan. 26. 00:12
 3/16 anonim ***** válasza:

igen, amikor körbekérdezek embereket, mindig úgy érzem, hogy én vagyok a legizgulósabb és legbénább..

általában nem kapok olyan szar jegyet a végén, de ők akik nem izgulnak jobbat kapnak akár kevesebb tudással is

szóval hajrá, együtt érzek!! :D

22f

2016. jan. 26. 00:35
 4/16 Blade Bone ***** válasza:
Ne izgulj, mindenképpen csak nyerhetsz :) és a vizsga eredménye nem az utolsó napon dől el, hanem év közben, mikor keményen küzdesz a jó jegyekért, ilyenkor tanulsz meg mindent igazán. :) Szóval nyugi.
2016. jan. 26. 00:41
 5/16 HUNarcher válasza:
Gimiben én is jó tanuló voltam, de itt arra megyek most rá hogy sikerüljön a tárgy, így elég sokat tanulok aminek sokszor meg van az eredménye, egész jó jegyeket sikerül szereznem, de vannak olyan tárgyak amiből csak át szeretnék csúszni egy kettessel pl: holnapi vizsga :D ami nagyon nehéz, a nagyon nehéz tárgyaknál megtanulod értékelni a kettest is :D nem véletlenül mondják sokan egyetemen hogy a kettesnél nincs jobb jegy csak szebb :D
2016. jan. 26. 00:43
 6/16 anonim ***** válasza:
Én úgy izgulok hogy szinte szorongok. Egy falat nem megy le a torkomon. Ha delutan 4kor van vizsga, akkor addig nem eszek.
2016. jan. 26. 03:23
 7/16 anonim ***** válasza:
Ez általános dolog, én is és sok ember pl letakarja az írásbelit ha odajön a tanár, hogy ne lássa milyen butaságot írtunk
2016. jan. 26. 07:45
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Azért érdekel is a jegy, nem arról van szó, világéletemben szorgalmas voltam, csak irigylem azokat, akik tudnak lazák lenni. Ma délután lesz egy vizsgám, ami hasonló, mint amit az egyik válaszoló írt: valószínűleg kapok rá egy 2-est. Csak irigylem azokat, akiket ez nem bánt, akik úgy mennek oda, hogy "megmondom a tanárnak, hogy 2-esért jöttem, kérdezzen valamit". Nekem ehhez nincs bőr a képemen.

2016. jan. 26. 08:40
 9/16 A kérdező kommentje:
Meg azon filózom, vajon mindig jó tanuló lettem volna-e, ha nem rettegnék így.
2016. jan. 26. 08:42
 10/16 anonim ***** válasza:
Tudj annyit, ami elég a biztos ketteshez. Ha ez az alap megvan, akkor már nem kell izgulnod, mert átmész. A stresszből felszabaduló energiát pedig bevetheted a még jobb eredményekért.
2016. jan. 26. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!