Ugye más is izgul így vizsgák előtt?
Figyelt kérdés
Mindig is ez volt velem, de sokáig nem vettem észre, hogy másokkal nem így van. Szóval engem nem a jegy érdekel. Mindig jól tanultam, de a vizsgákban az frusztrált, hogy nem néz-e hülyének a tanár, nem fog-e rám szólni, mit mondok, ha nem tudom, tök ciki stb. Így írásbelik előtt kevésbé izgulok. Viszont mások simán azt mondják, hogy a 2-esért mennek, és nem érzik cikinek. Ugye más is van így, mint én?2016. jan. 25. 23:08
2/16 A kérdező kommentje:
Nem lényeg, gimiben is ez volt.
2016. jan. 26. 00:12
3/16 anonim válasza:
igen, amikor körbekérdezek embereket, mindig úgy érzem, hogy én vagyok a legizgulósabb és legbénább..
általában nem kapok olyan szar jegyet a végén, de ők akik nem izgulnak jobbat kapnak akár kevesebb tudással is
szóval hajrá, együtt érzek!! :D
22f
4/16 Blade Bone válasza:
Ne izgulj, mindenképpen csak nyerhetsz :) és a vizsga eredménye nem az utolsó napon dől el, hanem év közben, mikor keményen küzdesz a jó jegyekért, ilyenkor tanulsz meg mindent igazán. :) Szóval nyugi.
5/16 HUNarcher válasza:
Gimiben én is jó tanuló voltam, de itt arra megyek most rá hogy sikerüljön a tárgy, így elég sokat tanulok aminek sokszor meg van az eredménye, egész jó jegyeket sikerül szereznem, de vannak olyan tárgyak amiből csak át szeretnék csúszni egy kettessel pl: holnapi vizsga :D ami nagyon nehéz, a nagyon nehéz tárgyaknál megtanulod értékelni a kettest is :D nem véletlenül mondják sokan egyetemen hogy a kettesnél nincs jobb jegy csak szebb :D
6/16 anonim válasza:
Én úgy izgulok hogy szinte szorongok. Egy falat nem megy le a torkomon. Ha delutan 4kor van vizsga, akkor addig nem eszek.
7/16 anonim válasza:
Ez általános dolog, én is és sok ember pl letakarja az írásbelit ha odajön a tanár, hogy ne lássa milyen butaságot írtunk
8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Azért érdekel is a jegy, nem arról van szó, világéletemben szorgalmas voltam, csak irigylem azokat, akik tudnak lazák lenni. Ma délután lesz egy vizsgám, ami hasonló, mint amit az egyik válaszoló írt: valószínűleg kapok rá egy 2-est. Csak irigylem azokat, akiket ez nem bánt, akik úgy mennek oda, hogy "megmondom a tanárnak, hogy 2-esért jöttem, kérdezzen valamit". Nekem ehhez nincs bőr a képemen.
2016. jan. 26. 08:40
9/16 A kérdező kommentje:
Meg azon filózom, vajon mindig jó tanuló lettem volna-e, ha nem rettegnék így.
2016. jan. 26. 08:42
10/16 anonim válasza:
Tudj annyit, ami elég a biztos ketteshez. Ha ez az alap megvan, akkor már nem kell izgulnod, mert átmész. A stresszből felszabaduló energiát pedig bevetheted a még jobb eredményekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!