Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ugye más is izgul így vizsgák...

Ugye más is izgul így vizsgák előtt?

Figyelt kérdés
Mindig is ez volt velem, de sokáig nem vettem észre, hogy másokkal nem így van. Szóval engem nem a jegy érdekel. Mindig jól tanultam, de a vizsgákban az frusztrált, hogy nem néz-e hülyének a tanár, nem fog-e rám szólni, mit mondok, ha nem tudom, tök ciki stb. Így írásbelik előtt kevésbé izgulok. Viszont mások simán azt mondják, hogy a 2-esért mennek, és nem érzik cikinek. Ugye más is van így, mint én?
2016. jan. 25. 23:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Abban bízom, hogy ennyit tudok. Épp ez a problémám,hogy nem nyugszom meg ettől, mert olyan pofátlan dolognak érzem.
2016. jan. 26. 11:10
 12/16 A kérdező kommentje:
de köszi
2016. jan. 26. 11:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Sosem izgulok, de ez csak mindstate-emből fakad.
2016. jan. 26. 12:28
 14/16 A kérdező kommentje:

Jó neked.

Átmentem, gyerekek. :)

2016. jan. 26. 19:19
 15/16 anonim ***** válasza:

Én nagyon izgulok, és mindenki mondja, aki túl van a vizsgán (vagy érettségin), hogy nem kell izgulni mert nem nehéz meg ő már jó jegyet kapott. Na igen. Én viszont nem tanultam annyit mint ők.

Tehát én jogosan izgulok, és ismerőseim közül én vagyok az egyetlen, aki jogosan izgul.

2016. jan. 27. 15:10
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod.
2016. jan. 27. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!