Hogyan legyek agresszív?
Figyelt kérdés
Valójában belűl elég agresszív vagyok,volt hogy felidegesedtem és otthon kitörtem az ablakot.De ha emberek között vagy nyilvános helyen nem jön ki belőlem az állat.Szó nélkül tűröm,ha piszkálnak.2016. febr. 28. 17:12
2/8 anonim válasza:
Minek ablakot törni? Menj le a konditerembe és edz egy órát, vagy menj el futni.
Ha meg piszkálnak menj arrébb.
Engem ha valaki zavar arrébb állok, munkahelyen idegesítenek akkor meg lelépek.
Van pár ember akit mondjuk én is megcsapkodnék, nyugalom többet ér, de azért mégis.
4/8 anonim válasza:
Önkontroll! Mondod magadnak, ha valaki piszkál, akkor pofánvered. Ennyi. De erősen. És ne egyszer. Egy ütés, nem ütés. Kettő minimum, de akkor már három, mert biztos, ami biztos. ;) Ne hagyd magad, a hülyéket irtani kell! Csak keményen!
5/8 anonim válasza:
Ne legyél. Gondolkozz többet.
Ha piszkálnak, szólj rájuk vagy hivatalos emberekre. Ha nincs ilyen, eltudsz menni.
6/8 anonim válasza:
Menjél futni a Margit Szigetre 2-3 kört húzd meg keményen.
7/8 anonim válasza:
Ezaz!
Fuss, menekülj, menj arrébb. A rossz emberek pedig életük végéig folytassák ezt a viselkedést, mert nincs ki megnevelje őket.
8/8 anonim válasza:
Minek megnevelni őket? Felnőtt emberek vagyunk.
Had szenvedjen hülyeségével együtt.
Most beleversz nem hagyja abba amúgy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!