Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Visszaélnek a férfiasan jó...

Visszaélnek a férfiasan jó kedvességemmel mit csináljak?

Figyelt kérdés

egyszerüen szánalmas, és már nem elsőre tapasztalom... Vannak lányok akik jól néznek ki és kérnek "erőszakosan valamit, de már úgy hogy belemászik az ember képébe "könyörögve, sajnáltatva, azt hinnék hmintha nekik nem lehetne nemet mondani mert hogy kik ők.. de olyan megalázkdóan erőszakosan akarnak valamit elérni, vagy kérnek valamit, nem merek nemet mondani mert akkor meg az van hogy én hogy képzelem és milyen bunkó vagyok utána meg egy szálka vagyok a szemükbe...

aztán nem tudok mást, oké én engedek, a dolog után meg úgy jönnek szintén megalázkodva mintha annyira sajnálnák a dolgot meg mintha annyira megérintette volna őket a dolog... Ne mondja nekem senki, hogy nemmindennő... igen is ezekután ÁLTALÁNOSITOK, azért mert azthiszik hogy szépek és övék az egész világ.... pff száánalmas undoritó emberek... Ilyenkor valahol őszintén még is nem érzik azt, hogy az ilyenekkel cseszik el a Férfiakat ? nem éreznek őszintén semmi ilyet ? nem gondolkoznak el hogy vajon miért van annyi tapló férfi ?!

2016. febr. 25. 22:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Jól írták előttem a dolgokat. Balek vagy, a többit meg Red Vixen bővebben kifejtette.

Hozzám is jött már csaj könyörögni valami saját dolga miatt, ami engem teljesen hidegen hagyott és nem érdekelt, mert nem is volt a barátom az illető. És mi történt? Semmi. Hisztizett egyet, én meg röhögtem egyet.

2016. febr. 26. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!