Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van, hogy még csak nem...

Miért van, hogy még csak nem is köszönnek nekem vissza a barátaim jó nő ismerösei/csajai?

Figyelt kérdés

Szinte hetente előfordul. Aki jobb csaj, annak hiába is köszönök. Pl ma reggel találkoztam a buszmegállóban egy jó barátommal, aki egy csinos csajjal volt. Odaköszöntem nekik hangosan "sziasztok!" A haver vissza is köszönt, (a csaj rám se hederített) és intett hogy menjek oda beszélgetni. Odamentem és szemtől szembe újra köszöntem a csajnak, hangosan a szemébe nézve "Szia!", hátha nem vett észre, nem hallott meg. Vágott egy furcsa képet és elnézett. A haverom mondta neki, ő a jó barátom Ádám, de erre annyit mondott aha és rám se nézett. Nagyon kínos volt nekem, elég megalázó. Ahogy írtam gyakran előfordul hasonló. Minden esetben jó csajnak mondott nőkről van szó. Ezek a barátaim ilyen körökben forognak, jól néznek ki, én inkább átlagos vagyok, nem egy menő (vannak akik nyominak mondanak).

Attól hogy nem vagyok jóképű, divatos, menő miért kell levegőnek nézni, még köszönésre se méltatni (többre nem számítok)?

2016. febr. 23. 09:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát én nem vagyok jó nő, de tapasztalatból mondom, hogy ha valakinek köszönsz - pláne olyannak, amilyennek leírtad magad, ilyen arcba mászós - az utána levakarhatatlan.

Volt velem ilyen, a gyerek hazáig követett. Nem gondoltam soha olyanra, hogy bárki is alacsonyabb rendű nálam vagy bárki másnál, egyszerűen nem szeretek új embereket megismerni, nem szeretek idegenekkel csevegni. És sajnos rengeteg olyan ember van, aki a köszönést már azzal tekinti egyenlőnek, hogy legjobb barátok vagyunk.

2016. febr. 23. 17:34
 12/15 anonim ***** válasza:
A "rossz vagy átlagos" nők köszönnek?
2016. febr. 23. 17:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Beképzeltek, azért nem köszönnek. Ne törődj vele. Aki ilyen beképzelt divatmanó az felsőbbrendűnek tartja magát.
2016. febr. 23. 19:37
 14/15 A kérdező kommentje:

11: milyen arcbamászós? Miröl beszélsz? Nem akarok ezektöl én semmit, csak egy alap udvariasságot ha már egy társaságban vagyunk.

12: igen szoktak, sok nö barátom van. Az ilyen divatmagazinból kibújt magukat milliomos-szépségnek beállító nök, lányok csinálják ezt 100%-ban. Én amúgy nem nézem ki milyen, de hogy azért nem köszönnek mert nem vagyok menö szépfiú ...

2016. febr. 24. 20:50
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem nincs ekkora üldözési mániám, hogy biztos nem azért köszönnek, mert nem tartanak menőnek - egyébként miért kéne a haverjaid nőinek téged szexinek tartani, azt sem értem - ha valaki nem köszön, nem köszön. Én biztos nem tenném magam olyan kellemetlen helyzetbe, hogy még direktbe ráköszönök.

Nekem kicsi koromban volt az a heppem, hogy nem merek köszönni, így most felnőttként sem tartom bunkónak azokat a kicsiket, akik nem mernek nekem köszönni. Lehet, hogy ők is félénkek. Bizony, a "divatmagazinos" lány is lehet önbizalomhiányos, nem csak a szemüveges könyvmoly.

De ilyet ne csinálj:

"szemtől szembe újra köszöntem a csajnak, hangosan a szemébe nézve "Szia!"

Mert ez már nem csak rá, de rád is rossz fényt vet. Ha valaki így a pofámba mászna, soha nem köszönnék neki.

Egyébként ha először láttad a lányt, honnan tudhatta, hogy neki köszönsz? Velem is volt már ilyen, a húgommal mentem, és ránk köszöntek, de mivel én nem ismertem az illetőt, fogalmam sem volt, hogy nekünk szól. (Állhatott mögöttem valaki.) Mikor a testvérem odament és köszönt, akkor bemutatott, de ha a pofámba üvölti egy idegen, hogy szia, lehet, hogy elfutok.

2016. febr. 24. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!