Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet hogy kontrollálhata...

Hogy lehet hogy kontrollálhatatlanul iszonyatos bunkóságok jönnek ki belőlem amit ott és akkor élvezek de utólag néha magam is bánom és egy mocsoknak tartom magam?

Figyelt kérdés

Egy példa: van egy csaj a suliban aki már jó ideje kerülget. Szólni még sose szólt hozzám de valahogy mindig ott van ahol én.

A minap nyelvvizsgázni mentem a suliból és szépen kiöltöztem: zakó stb.

A lány odajött hozzám és nagyon félénken megszólított hogy de csinos vagyok ma. Mondom kösz.

És kérdezi: és kinek öltöztél ilyen szépen ki? Egyből válaszoltam is: hát nem neked.

A szegény csaj úgy állt ott mint akit leöntöttek egy vödör hidegvízzel. Láttam rajta hogy úgy megbántottam egyetlen mondattal hogy majdnem elbőgte magát ott helyben.

Azóta a közelembe nem került ha meglát a folyosón elindul másfele.

De kérdés hogy lehetettem ilyen bunkó? Ez a sokadik eset hogy emberekkel kőbunkó vagyok és utólag bánom (néha nem) de akkor és ott amikor ezek a dolgok kibuknak belőlem marhára élvezem.

Csakhogy ennél a konkrét esetnél pl az élvezet kb 1 mp-ig tartott.

2016. febr. 22. 13:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem ismered magad, ez amit csinálsz: az önteltség, a gőg jele. Ez pedig a legerősebb, a mi elzár az ön- és világismerettől.
2016. febr. 22. 13:52
 12/20 anonim ***** válasza:

Élvezet fölényes helyzet miatt van.., amit te teremtettél.... szóóval.. mintha nem is lenne.

Ha minden alkalom közben vagy után kijavítod magad, letudsz szokni. Nincs "kontrollálhatatlan" viselkedési forma.

Helyedben ilyen után odamennék és mély sajnálattal teli bocsánatát kérném.

Mivel logikailag nincs okod élvezetre, ezekről is leszoktathatod magad, főleg, mert közben másoknak ártasz.

Minden cselekedet hátterébe legyen logikus ok. Ha nincs, ne tedd vagy javítsd ki fejben utólag.

Lényegében nem miértje fontos, mert nem tudjuk milyen életed volt eddig, mi és mennyire, hogyan befolyásolt.

Lényeg, változtass ezen. Mindenre lehet szokni s mindenről leszokni. Te döntesz. Akarat és gyakorlás kell csak.

2016. febr. 22. 16:05
 13/20 anonim ***** válasza:

:DD. Na és az nem lenne őszinte ha azt mondtad volna ugyanolyan hangnemben hogy Talán azért mert Nyelv vizsgázni mész ?. mindig a reális körülményeket kell számba venni, legalább is nálam az lenne az őszinte alap ha kérdeznék miért öltöztem ki akkor én átgondolnám hogy miért, azért mert nyelvvizsga lesz. Nem az hogy takarodj má.

Ha azt mondtad volna hogy nyelvvizsgára mész, akkor lehet csak még jobban felkeltetted volna az érdeklődését, ha azok után is még úgy szórakozik körülötted, fél mondatokba hogy nem tudja eldönteni hogy ő fiú e vagy lány,na akkor indokolt lehet az ilyen viselkedés, akkor meg egyszer megmondtad volna neki h mi a f.t akar tőled, ha semmit kopjon le szépen, ha meg akar valamit álljon oda és mondja meg szépen, és ne legyeskedjen körülötted mert idegesit.

2016. febr. 22. 16:37
 14/20 A kérdező kommentje:

"t akar tőled, ha semmit kopjon le szépen, ha meg akar valamit álljon oda és mondja meg szépen, és ne legyeskedjen körülötted mert idegesit."

Na de ÁLLJ!

Hát ennél a csajnál pl ez az állapot már legalább egy éve fennáll.

Ahogy írtam is jó ideje valahogy mindig ott vamn ahol én szünetben...

Na most akkor pl itt jogos kérés lenne ha hogy akar valamit MONDJA ha meg nem akkor máshol tágasabb?

2016. febr. 22. 16:42
 15/20 anonim ***** válasza:

Mondjuk ebben az esetben akkor jobb is ha igy mondtad meg, mert elgondolkozik rajta hogy Vajon miért mondtál ilyet neki.

Na meg ebből látja h ilyen bunkó vagy akkor már nem fog közeliteni. ugyanis a nők nem szeretik a Bunkó tahó palikat :D. legalább is én igy gondolom. Na de mivan ha nem igy van és 1 hét múlva újra ott legyeskedik ? akkor jöhet az hogy Megkérdezed tőle szemtől szembe hogy mit szeretne, és elmondod hogy nálad ez igy nem járja, úgy hogy változtasson rajta

2016. febr. 22. 16:56
 16/20 anonim ***** válasza:
De lehet bármi.., lehet eddig is azt várta hogy észrevedd és megpakold, hogy te leszel neki az álom hercege aki majd becsicskul mindenbe neki,fizeti a dolgait, és téged porig romboljon, nem szabad engedni.
2016. febr. 22. 17:13
 17/20 anonim ***** válasza:
Én is szoktam ilyen bunkó lenni, de nem bunkó akarok lenni, hanem csak mosolyt akarok csalni az emberek arcára. Régen mindenki poénnak vette az egészet, de ma már mindenki csak megsértődik.
2016. febr. 22. 17:44
 18/20 A kérdező kommentje:

"hogy észrevedd és megpakold,"

Akkor szóljon és megpakolom. Nem egy nagy szám a csaj de egy patront megér.

2016. febr. 22. 19:49
 19/20 anonim ***** válasza:

"Hát nem neked"

:D fuuu te, ez mekkora duma :D

Egyébként én is ilyen vagyok de én sosem bánom meg, rohadt jól esik basztatni másokat :D szerintem te is kezd el élvezni és röhögni ezen :'D

2016. febr. 23. 09:35
 20/20 A kérdező kommentje:

De milyen érdekes nem?

Itt ez a mondatka: Hát nem neked.

Így elsőre szituból kivéve egy rövid abszolút tárgyilagos és semmi gorombát egyebet nem tartalmazó mondatka. Nem is lehet benne semmi ahhoz túl rövid.

És mégis akkora sértés volt mintha elküldtem volna a retkes k**va anyjába. Legalábbis ő így fogta fel.

2016. febr. 23. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!