Anyám teljesen kezelhetetlen mióta újra pasizik mit tegyek?
komolyan, és egyre borzasztóbb 2 éve váltak el apámmal mert megcsalta.. :-/ jó hát ő róla is megvan a véményem de most anyám miatt aggódom, olyan mintha második tini korát élné vagy én nem tudom..
kb 1 éve megcsináltatta a mellét meg felfújta a száját (jó mondjuk nem áll neki rosszul) meg botoxoltat de olyan mint azok a vén klimaxos p**csák a tv-ben
najó ez még oké is lehet klimaxol nemtudom
de pasizik is pl ebben a hónapban nem egyszer kaptam rajta hogy idegen pasik aludnak nálunk pl amikor megyek ki bugyiba melltartóba és látom hogy egy idegen faszi kisgatyában áll a hűtő előtt.. :O azthittem betörő először na mindegy... aztán máskor amikor anyám ki akarta csempészni reggel és biztos vagyok benne hogy már máskor is aludtak nálunk idegen férfiak mert többször volt hogy a wc ülőke se volt lehajtva és stb..
mellesleg majdnem minden hétvégén pénteken szombaton elmegy az új barátnőivel (akiket nem tudom honnan szedett elő még régebbről) bulizni.. vagy ha nem bulizni valami "társas összejövetelre"
De a legkínosabb az volt hogy egy ismerősöm mondta hogy látta anyámat valami buliba és elég kihívóan flörtölt ott egy két huszonévessel.. (azt hittem lesül a pofám..)
De most ott telt be a pohár hogy kitalálta hogy tetováltatni akar valamit a csípőjére vagy a derekára :OO
jah mindemellett kb teljesen elhanyagol alig van itthon ha nem dolgozik akkor shoppingol a városban a "barinőivel" (vagy kitudja..)
rosszabb mint én :( pedig én most vagyok 17 és én nem vagyok ilyen :(
valami ötlet hogy kéne vele közölni próbáltam már szépen finoman de mindig elhajt, nem szeretném megbántani. egyébként ő 46
Most komolyan, eléggé gagyi hogy nem úgy viselkedik mint egy anya. Értem hogy a fater miatt betelt neki a pohár és így akar visszavágni mert egyébként azt teszi,de így elhanyagolni téged, ezt nem veszi észre hogy fáj neked.
Beszélj a nagyszülőkkel hogy ilyenkor mi a teendő, vagy az állítólagos bnővel próbálj szót érteni hogy ez így nem járja. Sajnálom hogy most ilyeneket kell kiálnod, de nem hiszem hogy sokáig tart, majd megjön az esze hidd el.
hát nem úgy néz ki hogy egyhamar magához térne :(
de nemhiszem hogy érdekelné hogy mi van apámmal jobb híjján nem is tud rólunk velem 2 havonta egyszer találkozik meg ad egy csomó pénzt.. (mintha ennyi elég lenne..)
sajnos nem, mert egyik nagymamám már rég meghalt az a nagypapám meg diliházban van a másik nagyszüleim pedig nagyon messze élnek ausztráliában 3 évente látom őket ha megyünk nyaralni hozzájuk
"klimaxos p**csák a tv-ben "
Eddig olvastam.
Ha nincs kapcsolatotokban probléma, miért zavar?
"(azt hittem lesül a pofám..) "
Mert? Ő döntése, ő látott esélyt pasik felszedésére. Mi ebben bármi rossz?
Apám 22 évesen dugott anyád korabeli nőt.
Mindenki más. Ha jól érzi magát, szakadj le róla s magánéletéről míg nincs konkrét problémád.
17 vagy. Ilyenkor már csak kis segítségek kellenek embernek, nem nevelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!