Az normalis ha elsirtam magam a Harry Potter utolso reszenel ott, ahol Harry rajon h meg kell halnia es elindul Voldemorthoz? 15/L
Figyelt kérdés
2016. febr. 20. 18:50
11/12 xxxemoxxx5555xxx válasza:
teljesen normális. mondjuk én emo vok és ettől befordulok meg minden de én a könyvél is és a filmnél is könnyeztem
12/12 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális. Én Sirius halálát könnyeztem be. Mert abszolút át tudtam érezni azt, hogy így Harry milyen nehéz helyzetbe került. Hisz meghalt az utolsó családtagja is.
Meg ha meghat téged egy rész, akkor már miért lenne baj az, ha megkönnyezed? Szerintem ez teljesen okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!