Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem tudtok a kérdésre...

Miért nem tudtok a kérdésre válaszolni?

Figyelt kérdés

Ajhhh, tisztára elegem van. Ezen az oldalon nem lehet egyetlen olyan embert se találni, aki normálisan válaszol a kérdésre. Ezek a hülyék vagy elkezdenek OFF-olni, vagy válasz helyet kérdeznek.

Kiírtam egy kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__6482363-h..

Nem hiszem el, hogy nem lehet egy szimpla igen/nem+ egy-két mondat indoklással válaszolni, ha válaszoltok.

Tiszta hülyék...

2015. jan. 14. 12:41
 1/3 anonim ***** válasza:
77%

Pedig kritikát kaptál, a stílust lehet kifogásolni, a tartalmat nem érdemes, ha tényleg írni szeretnél. Az igen/nem válaszok semmiben nem segítenek, akár meg se kérdezd akkor...

Szóval ne reagáld túl a dolgokat.

2015. jan. 14. 12:48
 2/3 anonim ***** válasza:
77%

Te véleményt kértél, véleményt kaptál.

A stílust kifogásolni lehet, de te sehova nem írtad le, hogy "Csak igen és nem válaszokat szeretnék"

"Harry Potter fanfiction, mondanátok véleményt?"

Igen.

Nem.

2015. jan. 14. 13:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát, szerintem a karakter alapjában véve nem rossz, bár szerintem még tudnál rajta kicsit dolgozni, pl az előző kérdésedre is írták, hogy attól, hogy valaki muglival házasodik, attól még nem szegényedik el.

Elsőre nyilván szíven üt, ha a többi embernek annyira nem tetszett a munkád. De ezektől a segítő és tanító szándékú kritikáktól tudsz tovább fejlődni. Nem leszólni akartak téged, csak elmondták, hogy nekik mi nem tetszett annyira, azért, hogy ki tudd javítani, és végül egy tökéletes történetet tudj írni. Mikor 4 éve én is elkezdtem novellákat írni, először nem is igazán mutattam meg másoknak, mert én is tartottam attól, hogy azt mondják rá, hogy fú, de sz@r, és utána nem merném folytatni az írást. De miután végre hajlandó voltam kiadni a kezem közül a munkáimat, és meghallgattam a rá érkező véleményeket, rájöttem, hogy alaptalan volt a félelmem. Kaptam hideget, meleget is, de még a negatív vélemények is nagyon sokat segítettek. Mert ez alapján tudtam, hogy mi az, ami annyira nem javasolnak, és így szerintem a mostani munkáim jobbak, mint néhány éve. Bár még messze nem tökéletesek így sem. Mindig van hova fejlődni :)

Szóval szerintem nem téged akartak megbántani, egyszerűen csak segíteni akartak :)

2021. febr. 24. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!