Az normalis ha elsirtam magam a Harry Potter utolso reszenel ott, ahol Harry rajon h meg kell halnia es elindul Voldemorthoz? 15/L
Jo csak ilyen meg nem volt.... Akkor is magamban tudtam eddig tartani az erzelmeket amikor sok ember mar nem. De ez most egyszeruen kitort belolem...
Koszi a valaszodat :)
Annyi könyvön sírtam már én is :) Teljesen normális, eddig azért nem sírtál ezeken, mert bizonyos kor alatt nem tudod úgy átérezni teljes mélységében ezeket. Főleg az a rész tök szomorú, amikor megidézi a szüleit a gyűrűvel.
Én ezeken sírtam nem keveset:
Virágot Algernonnak - a legvége, amit nem lövök le.
Egy magyar nábob - Jókai... kötelező..., az eleje unalmas, de a vége nagyon szomorú.
Gyűrűk Ura - a függelékben Arwen történetének a vége.
Vagy filmeken. Pl: Fel! (ezt a filmet nem bírom, imádom, többször láttam, de az elején, végén, mindenhol sírok) és több Doctor Who epizód is megtette már a hatását.
L/24
Teljesen normális szerintem. Én is sok könyvön, és filmen sírtam már. Ha ez megnyugtat, én elsírtam magam a Jégvarázs végén is, és ha látom az Oroszlánkirályt, még mindig megkönnyezem Mufasa halálát.
16/L
Én Sirius halálánál Sírtam nagyon (főleg a könyvben) meg Dumbledore halálát sikerült úgy megcsinálniuk a filmben hogy ott szem nem marad szárazon. (Főleg amikor a rész végén mutatták az irodáját a portréjával meg az asztalon lévő citromos cukorral bennem akkor szakadt el valami és tört ki belőlem a sírás).
Meg persze amikor végetért a sorozat.
Szerintem teljesen normális, én sok könyvön meg filmen sírtam már eléggé bele szoktam élni magam mindegyikbe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!