Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem szeretek pénz elfogadni,...

Nem szeretek pénz elfogadni, még 10 Ft-ot sem, nem szeretek venni, ha kínálnak és szívességet sem kérek soha, miért van ez?

Figyelt kérdés
Múltkor inkább nem vettem a büfében ebédet magamnak, pedig nagyon éhes voltam, mert nem volt pénzem holott felajánlották, hogy meghívnak. Ha megkínálnak valami finomsággal nem veszek, még akkor sem, ha nagyon kívánom. Nem akarom, hogy kunyerálósnak gondoljanak. Rokonaimtól sem fogadok el semmit.
2016. febr. 20. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Valami van a háttérben. Tudat alatt úgy érzed, hogy nem érdemled meg? Miért gyötröd önmagad? Rosszul érzed ilyenkor magad? Olyan emberek csinálnak így, akik azt hiszik, nem érdemelnek semmit. Kevesebbnek érzed magad másoknál? Szólj, ha tévedek
2016. febr. 20. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem akarsz elköteleződni? Úgy érzed, akkor hálásnak kellene lenned, még az apróságokért is, és ez kényelmetlen?
2016. febr. 20. 19:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez is jó megallapítás
2016. febr. 20. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:
De mégsem ezt nézem ki a lányból, nem tudom
2016. febr. 20. 20:02
 5/5 anonim ***** válasza:

"miért van ez?"

1 részt.: "Nem akarom, hogy kunyerálósnak gondoljanak"

Másrészt más okokért, amiket e szövegből nem tudhatunk.

De eléggé nem logikus. Még ha tartozás ellenes mániád van sem.

2016. febr. 21. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!