Szerintetek mennyire vagyok kövér, esetleg milyen ruha állna jól nekem?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok (bár elég egyértelmű), kb 178-180 cm vagyok, és kb 79 kg. Ez nem a legegészségesebb kategória, tudom, de próbálok fogyni.
2016. febr. 20. 13:42
2/13 anonim válasza:
Szerintem nem vagy kover. Esetleg kezdj el edzegetni.
3/13 anonim válasza:
Nehogy fogyózz! Kezd el sportolni rendesen és több fehérjét kevesebb szénhidrátot és zsírt bevinni.
4/13 A kérdező kommentje:
Igazából már sokszor csesztettek vele, lehet mondani h ne foglalkozzak vele, dehát nem lehet nem xd, szóval inkább picit kéne izmosítanom, meg nyáron szeretnék többet mozogni, mivel jövőre leszek középsulis és hát új emberek, és jobb lene ha "új" emberként ismernének meg, mármint inkább laposabb hassal, meg szűkebb csípővel, meg hát kisebb mellel...
2016. febr. 20. 14:03
5/13 anonim válasza:
Kövérne nem mondanálak. Csak edzésre lenne szükséged és megfelelő táplálkozásra.
6/13 anonim válasza:
Már ne haragudj, de rohadt vékony vagy.
7/13 anonim válasza:
Nekem tetszel, egyáltalán nem vagy kövér ^^ 18L
8/13 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Szerinted 14 évesen nemsok 80 kg?
2016. febr. 20. 16:22
9/13 anonim válasza:
Ez a kép láthatóan nem mostanában készült (ha csak nem utaztál el egy másik kontinensre). ám ha itthon készült, akkor minimum 5 hónapja kellett, hogy készüljön , s ezen 5 hónap alatt sokat változhatott a tested. Nehezen hiszem el, hogy 79 kg vagy ezen a képen, de lehet, nincs igazam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!