Ahogyan öregszik az ember, úgy törődik bele egyre jobban a dolgokba?
Második féléves egyetemista vagyok, 11 tantárggyal. Minden áldott nap 6-ig kell bent dekkolnom 8-tól, magamnak kell sütnöm, főznöm, heti 3x kondi, pénteken meló, néha pedig magántanár kb heti 1-2x 1,5 óra, ugye, mivel este 6-ig vagyok suliba így csak 7-től tud fogadni. Esélytelen, hogy bármire is legyen időm hétköznap, hétvégén meg örülök, ha élek és nem kell a beadandókkal tölteni órákat.
Gimiben is szenvedtem, hogy 4-re értem haza és másnap 5-kor keltem, hogy beérjek, most igaz, hogy 7-kor kelek, de 6-ig vagyok, tehát nem jobb a helyzet, csak tudok eleget aludni. Régebben az ilyenért tiszta ideg voltam, hogy az embernek élni sincs ideje a kötelességei végett, de ma is most értem haza és mivel nem tudok mit tenni az egész ellen, ezért nem is vagyok ideges, csak inkább szomorú.
Ti hogy vagytok ezzel?
gondolj bele, hogy ezért max 110e-et vinnél haza, ha melóznál tanulás helyett.
Se időd nem lenne, se pénzed.
Bár én sajnos nem vagyok diplomás, de tudatosan inkább olyan melót választottam, ami bár elég korán kezdődik, de maximum 3 órakor vége van és mehetek haza.De normális napon, mikor nincs olyan sok meló, már 1-kor takarodunk hazafelé (szállodai takarítás).jobb napokon így nem vagyok halál fáradt és jut még idő délután bár mire.A fizetés nem túl sok 110.000, de ki lehet jönni belőle ügyes beosztással jut amire kell, amire szeretném.Megoldható!
Bele is pusztulnék, ha minden nap reggeltől este 6 ig egy helyen kellene tengődnöm.
De ha kijárod az egyetemet, talán lesz olyan munkád, ahol jobb lesz.
Valamit valamiért...most alapozol,hogy később könnyebb életed legyen.
Megéri hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!