Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ahogy öregszik az ember, úgy...

Ahogy öregszik az ember, úgy csökken a közösülés iránti vágya?

Figyelt kérdés

Lassan 30 éves vagyok és kezd megrémíteni, hogy kezdem teljesen elveszíteni a kedvem az önkielégítéstől vagy a szextől. Legtöbbször túl fáradt vagyok hozzá, mikor haza érek munkából beugrik, hogy le kéne vezetni feszültséget, de aztán mindig arra jutok, hogy túl sok energiát belefektetnem és azért a 4-5 másodpercért nem éri meg.

Nincs semmi betegség azon a területen, nincs semmi fájdalom, hogy ezek visszatartanának. Egyszerűen csak ez a "nyehhhh" érzés fog el. De olyan is van, hogy előkészülök és aztán meg: "Hagyjuk a francba, már nincs is kedvem hozzá." vagy néha fél órát is keresgélek mire találok valami értelmes anyagot, és ezt meg csak felesleges időpazarlásnak érzem.

Ez így van mindenkinél? Mert anno 20 éves koromban még teljesen máshogy képzeltem el, hogy majd ha befejeztem a tanulmányaim, reggel munka előtt este munka után majd mindig lazítok picit.

De kb. ott tartok, hogy néha egész hónap telik el mire végre történik valami, de aztán meg... "ez nem sokat ért"

2015. ápr. 6. 10:10
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
Én ugyan nő vagyok, de csak kb. 30 felett kezdtem igazán vágyni a szexre, fizikai munkát végzek, de önkielégítéshez mindig van energiám. 35
2015. ápr. 6. 10:19
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező! Van párkapcsolatod? Mert ha 30 éves vagy, és még mindig csak az önkielégítésnél tartasz, és nem is vágysz párra, akkor nem a szex-el van a bajod, hanem a gondolkodásoddal!
2015. ápr. 6. 10:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Tesztoszteronszint csökken, én is érzem (36). Vesd össze a kamasz fiúk itteni kérdéseivel, hogy "napi 8x önkielégítek, lehet-e bajom". De azért nemcsak a hormonokon múlik, nekem van párom, és heti 2-3-nál többször nem szexelünk.
2015. ápr. 6. 11:19
 4/9 anonim ***** válasza:
azért a valódi szex és a maszturbáció között van különbség...
2015. ápr. 6. 17:39
 5/9 A kérdező kommentje:
Elnézést az valóban nem volt egyértelmű, de van barátnőm, pár ez egy nyitott kapcsolat inkább, sokat utazik ezért körülbelül két hetente van személyes érintkezés, persze így nem várhatom el tőle, hogy az útjai során tartóztassa magát, amíg betegséget nem szed össze nincs gond, hisz felnőtt emberek vagyunk.
2015. ápr. 7. 08:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Kérdező,én is érzem h kezdek változni már 37 évesen...Ez van.

20 évesen naponta 4-6 alkalommal dugtam meg barátnőmet,ma már jó ha a heti 2 összejön :)

A vágy sem olyan,meg sok a munka,a stressz...

Az önkielégítéssel is így vagyok,inkább már neki sem kezdek,inkább lefekszek aludni :)

Ez van.És ez még rosszabb lesz,de helyette jönnek más dolgok amik abban a korban aktuálisak lesznek...

2015. ápr. 8. 15:17
 7/9 anonim ***** válasza:
40 leszek de akármilyen fáradt vagyok,egy szex új életre kelt!És akár naponta kétszer is .
2015. ápr. 8. 18:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Jó,csak nem mindegy h milyen munkát végzel...
2015. ápr. 8. 18:57
 9/9 anonim ***** válasza:

a nőknél ez egy kicsit fordítva van mint a férfiaknál.

a nők szexuális étvágya 30 után nő míg a férfiaké csökken

kinek jobban kinek kevésbé

2015. ápr. 9. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!