Mennyi az esélye a teherbeesésnek, ha közösülés után egyből zuhanyozni megy az ember?
A spermiumok már úsznak felfelé,mikor te mész zuhanyozni.Intim zuhanyt is csinálsz???Azt kihagyhatnád.De az ügyesek már úton lesznek.Az meg mindenkinél elöfordul,hogy a "maradék"kifolyik....
A párom bizti megsértödne ha egyböl felpattannék mellöle zuhanyozni.....Mink pihizünk egymás mellett egy darabig :)
Lehet a páromnak sem tetszik, de nem bírom ki. Lehet nem vagyok normális, de egyszerűen késztetést érzek, hogy gyorsan...
A nődokim azt javasolta legalább fél órát várni kellene, de mindenesetre megnyugtató, hogy így is van esély. Köszi
szia azt nem tudom mennyibe gátolja a teherbeesést.
De nem valami romantikus hogy hopp pattanok zuhanyozni mert meghalok.Párom nagyon megsértődne.Én is szeretek zuhizni nem arrol van szo de én még bujok 1 órát összetett lábakkal az oldalamon a páromhoz ő a hátán fekszik és igy tök jól esik,közben simizi a hátam.Ez az első honap a próbálkozás majd megirom mi lett az eredménye.Hidd el tényleg jó igy tök meghitt az egész.Majd meglátod...:-)Sok sikert a babához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!