Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csinálhatják ezt?

Miért csinálhatják ezt?

Figyelt kérdés
Hogy némely ember görcsösen próbál barátkozni velem még akkor is ha én nem akarok foglalkozni az illetővel, mert nem szimpatikus,ennek ellenére mégis szinte rám akaszkodnak,és nagyon dühítetszikőek tudnak lenni. Ha végül leesik nekik a huszas,akkor meg mindenféle mocsok dolgot mondanak rám. Miért nem lehet elfogadni, hogy nem lehet mindenki mindenkinek szimpatikus,és miért nem tudják meghagyni a másiknak a döntés jogát? Én a magam tulajdona vagyok,nem pedig másé,hogy rendelkezzen rólam. 27/f
2016. febr. 17. 12:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Tul logika nelkul elnek. Probald azt, mikor eszreveszed, mennyire probalkoznak kozold veluk, nincs eselyuk szemelyiseguk miatt es hagyjatok egymast beken. Igy csak tevesen bunkonak fognak hinni, majd leallnak.

Valaszolva, mindenki mas okokert csinalja de az plusz nevetseges, utana elhordanak aminek tudnak... szanalmas. Logikatlan barmok. Ne foglalkozz veluk.

2016. febr. 17. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!