Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Létezik ez? Csinálhatják így?

Létezik ez? Csinálhatják így?

Figyelt kérdés
Ma felhivtam a telekom egyik számát amit sms-be kaptam, ahol közölték velem hogy jövőhét keddig bekell fizessek közel 40 ezer forintot vagy tiltják a számom..
2016. jan. 24. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:

A Telekom sms-ben kért visszahívást.

Gondolkozz már egy kicsit...

Milyen adatokat adtál meg magadról? Milyen módon kellene fizetned, adtak meg valami számlaszámot, stb?

2016. jan. 24. 19:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem adott meg semmi számlaszámot. Rendesen be kellett azonosítanom magam, meg olyanokat mondtak amit tényleg csak ők tudhatnak(?) (számlaszámot nem kértek) csak így mondták hogy majd be kellene fizetni.. amúgy nekem is gyanús lenne..
2016. jan. 24. 22:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a helyedben holnap beszélnék az ügyfélszolgálattal (ha lehetséges, személyesen) Elmondanám mi történt, megadnám a számot amit hívtál és az sms-t küldő számot is. Az ilyen dolgokat nem szokták sms+visszahívás módon intézni. Van egyébként bármi tartozásod feléjük? Kaptál erről bármilyen hivatalos értesítést korábban?

Néhány bankkal kapcsolatban történt olyan eset a közelmúltban, hogy telefonon kérték az azonosító adatokat. Az OTP Bank pl. folyamatosan írta a honlapján, hogy ilyen módon a bank sosem kér azonosítást, és jelentse akivel ilyen történt, mert csalás van a háttérben...

2016. jan. 24. 23:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Beírnád ide a számot, amit vissza kellett hívni?
2016. jan. 24. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!