Miért kell gazdagnak kiadni magatokat?
Bocsi a provokatív megfogalmazásért, de remélem, így többen fogják megnézni :)
Szóval, napokban böngészgettem a kérdések közt, amolyan időelütés kedvéért, és sok válasznál azt láttam, hogy ők milyen jómódban élnek, nagy ház, "prémium kategóriás auztó", külföldi nyaralás egy évben 2-3 alkalommal, többszázezres cuccokat vásárolgatnak ott, stb. Nem értem, hogy ez miért jó, hiszen ez egy anonim oldal, nem látjuk a fényképeket, a becheckolásokat, semmit :) Valaki esetleg elmagyarázná? :)
15 (majdnem 16)L
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..
Előző vagyok, egy helyi példa. Hangsúly azon van, hogy a kommentár úgy kezdődik hogy "jobb". Sikeresebb? Oké, nem kell irigyelni, örüljünk neki, hogy neki van anyagi biztonsága. A kérdésére a válasz: a jobb fogalom miatt.
Jézusom kérdező. :D
Elsősorban pont azért, mert egy anonim oldal, egyikünknek sem, aki tehetősebb, nem kell hazudozni. Én pl. inkább elhallgatom a vagyonom, hogy mennyit keresek, stb., mint hogy mutogassam. Az általad felsorolt dolgok nálam mind megvannak, mégsem érzem, hogy ha ezt itt leírom, dicsekedésképp tenném, hanem mert az adott kérdésre pl. válasz lehet. Nem látod, valóban. De nem látod másként sem, ha nem vagy velem közeli kapcsolatban. És ugyan miért is hazudnék egy rakás ismeretlen embernek, mikor még itt is megkapjuk, hogy apuci pénze, gazdag és könnyű az élete, stb? :D Szerinted ez nekünk jó?
Azért mert általában a kérdesre probálok valaszolni.
Akor szerint én gazdag vagyok?
Nagy ház - nincs házam, egy 100m2 lakásom van tetö terraszal (nem pesten)
Prémium kategórias kocsi - Ha egy 2 éves Audi S7 anak számit akor van
Külföldi nyaralás- igen de lakóautóval, nem hotelban évente 1x és egyszer belföldön.
Több 100e cuccok: ami igy hirtelen észme jutt hogy mi került több mint 100e az: Mobil, TV, Számitogép. És képzeld el se a barátnömnek se nekem nincs 100e ruhánk. Nekem pl. csak 4 pár cipöm van.
Akor én most gazdag vagyok? Szerintem nem max kicsit az átlag felet.
29/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!