Az lehet, hogy valaki nyáron és tavasszal alapjában véve energikusabb, jókedvűbb mint ősszel/télen?
Én ilyen vagyok :)
Engem ez az idő teljesen lenyom.Álmos vagyok folyton.Akkor a korán sötétedés sem jó. Hozzátartozik,hogy a front változáskor erős fejfájás olykor hányinger kíséri. Ilyenkor borús,sötét,esős,saras időben kinti programot nem lehet csinálni.Egyszerűen be vagy zárva a 4 fal közé.
Én is csak a kutyáim miatt mozdulok ki az ilyen rossz időben. Ha ők nem lennének nem igazán mennék levegőre :D
Utálok fázni is.
Tavasszal-nyáron nagyon jó kedvem van mindig,lehet sok szabadtéri programot szervezi akár az egyik padra leülni iszogatni a haverokkal. Vagy csak nagyokat sétálni. Világos van kellemes időjárás.Nincs front!-fejfájás sincs. Mondjuk 7 kor nincs olyan érzésed mintha már vagy 10 óra lenne.
Én határozottan sokkal energikusabb vagyok tavaszi-nyári időszakban
Biztos van ilyen, én mondjuk pont fordítva működöm.
Ősszel, télen állandóan kint vagyok, végre lehet levegőt venni, normálisan öltözni, élni.
Nyáron legszívesebben kómába esnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!