A tiniknek mi bajuk?
Figyelt kérdés
2016. febr. 14. 14:27
2/8 anonim válasza:
hogy jó dolgukban azt se tudják miért hisztizzenek.
3/8 anonim válasza:
Ugyanaz ami neked volt tini korodban.
4/8 anonim válasza:
utolsó, ezzel nem értek egyet. Vagy csak én éltem nagyon jó környéken, és voltak elit ismerőseim, vagy az eggyel korábbi generáció még nem volt ilyen elfajzott. Most már mindent kiabálnak a szülőkre ha nem vesznek nekik iphonet, kocsit, ha nem engedik hetente bulizni, meg 14 évesen már a pasijuknál aludni őket. A jogaikkal mind nagyon tisztában vannak de a kötelességeikkel nem.
5/8 anonim válasza:
Kitalálom kérdező, te is tini vagy, még pedig az a kis "wanna be" különc, aki annyira ki van magától, hogy ő más mint a többi tömegember, de közben ő is csak egy sablonkarakter. na kitaláltam?
6/8 A kérdező kommentje:
Nem😆
2016. febr. 14. 15:10
7/8 anonim válasza:
Egy embernek nincsenek kötelességei. Megbeszéletlen egyességei vannak.
Kérdező, neked válaszolva..., KÉRDEZD MEG TŐLÜK.
Minden tini más. Persze babylonon kívül.
8/8 anonim válasza:
utolsó, akkor gondolom a szülőknek sincsenek kötelességei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!