Mi bajuk van az embereknek azzal ha egy fiúnak hosszú a haja?
Nekem alig hosszabb az átlagnál. Tényleg nem olyan hosszú, vállig ér. Mindig tisztán tartom és kezelem. Mégis bármerre megyek megkapom hogy "Nem zavar?" "Miért nem vágod le?" "Ne legyen már ilyen a hajad?"
A legutolsónál már egy kicsit elég volt mikor egyik ismerősöm elkezdett miatta sértegetni. Ő lány. Visszamondtam hogy nekem így tetszik, és nekem például az övé nem tetszik és az a béna, de mindenki hagy döntse már el hogy kinek mi tetszik.
Erre megsértődött hogy lebénáztam a haját.
Miért ilyen a társadalom? Mi a bajuk az embereknek?
Egyszerűen nem praktikus, sokkal egyszerűbb, ha rövid vagy kopasz: nem kell foglalkozni vele, nem kell külön hajat mosnod. Meg konfliktus esetén is jó, hogy nem tudnak belekapaszkodni. A konfliktus elkerülésében is segít, kevésbé néznek célpontnak.
Kb. ennyi az előnye.
A hosszabb haj viszont sok lánynak jobban bejön, néha könnyebb úgy csajozni, mert feltételezik, hogy romantikusabb lelkű gyerek vagy. Ennek meg ez az előnye.
Legközelebb mondd ezt ("bejön a csajoknak"), ezt hamarabb felfogják, meg akkor csírájában elhárítod az esetleges gyanút, hogy homár vagy.
"Miért ilyen a társadalom? Mi a bajuk az embereknek?"
Ez meg ha tényleg érdekel, akkor olvass humánetológiai ismeretterjesztő irodalmat. Ellenkező esetben a rövid válasz, hogy az emberek ilyenek voltak mindig, folyamatosan próbálják bármilyen eszközzel lenyomni a másikat és felülkerekedni rajta - evolúciós kényszer. Nem kell csodálkozni rajta.
Jajj, ne! Kinek van vele baja?
Nekem sok férfi ismerősömnek nagyon szép, hosszú, ápolt, hátközépig érő haja van, 30-35-40 felett is.
Persze, ha "ritka" szép hajad van, akkor ne csodálkozz a kritikákon.
Az én környezetemben mindenkinek tetszik.
Nagypapámnak is hosszú a haja és keresztapámnak is.
És n-1 exemnek is.:)
szerintem a csaj érdeklődő nyitását értetted félre mert mimóza vagy.
ha felcsípni való nővel dumálsz,akkor tök mindegy,hogy mi a fenét kérdez szó szerint.
ha kérdez az egyet jelent azzal,hogy érdeklődik.
ha meg ügyes vagy akkor még aznap este megdughatod,te meg elküldted gyakorlatilag a pitsába.
a ne legyen már ilyen hajad dolog,meg egy sima oltás,amivel a nő azt teszteli,hogy mennyire vagy mimóza.
védekezel,magyarázkodsz,vagy mentegetőzés nélkül kineveted a kis tesztjét.
utóbbi a befutó.
Ne törődj velük, ha emiatt piszkálnak, akkor nem is érdemlik meg, hogy figyelj rájuk. Nekem kifejezetten tetszik, ha egy fiúnak hosszú haja van.
Boldog karácsonyt! :)
----------^
--------<-X->
----------v
--------**O**
-------*O***O*
------***O***O*
-----**O***O***O
----*O***O****O**
---****O****O**O**
--*O****O***O****O*
---**O***O*****O*
---------| |
-----__________
-----\________/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!