Szerintetek is irígyek ezek az emberek vagy mi bajuk lehet?
Van két barátnőm akik inkább már csak haverok úgymond, mert elég ritkán találkozunk csak, meg 3-4 havonta beszélünk neten keresztül.
Mi most vettünk nemrég egy kis házat magunknak saját gyüjtögetett pénzből meg kevés hitelből.Hozzáteszem nagyon olcsón mert lepukkant és kicsi is.Eddig albérletben laktunk.Mióta ez a két barátnőm megtudta, hogy házat vettünk alig akarnak velem beszélgetni.Ha mondok valamit a házról gyorsan leráznak.Ők is albérletben meg szülőknél laknak, ráadásul jól is keresnek, de mindig elköltik a pénzt.Én erről nem tehetek, hogy ők nem vesznek magunknak sajátot pedig vágynak rá.Összeveszés meg semmi egyéb nem volt köztünk így nem is értem a dolgot.Egyébként ők nem is ismerik egymást, tehát nincs szó összebeszélésről meg ilyesmi.Csak ez olyan fura nekem, hogy miért kell így viselkedni egy ház miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!