Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mondják az emberek?

Miért mondják az emberek?

Figyelt kérdés
Haveroknak, ha beszélek egy csajról, legyen az akárki.. aki kicsit népszerűbb az átlagnál, jól is néz ki stb. egyből lebeszélnek róla, hogy "nekem úgy sem lesz ilyen csajom" "ha majd neked olyan lesz, na azt megnézem". Szóval ilyen kijelentések és nem értem, hogy mire fel? A lányok beszélnek velem és nem utasítanak el, de volt már olyan is, hogy haverom elvette a telefonom és írt a csajnak a nevemben, hogy vége szakadjon az ismerkedésnek, mivel szerinte nincs esélyem. Szóval hol hiba? Túl nagyok az elvárásaim vagy túl sokat adok más véleményére? Valami tanács? Szerintem nem vagyok ronda, meg szerencsétlennek sem érzem magam.

2016. febr. 13. 16:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Féltékenyek.
2016. febr. 13. 16:51
 2/2 kovbal95 válasza:
Alapvető baráti ösztön a segítségnyújtás. Ha van egy barátod, akin úgy látod, hogy elérhetetlen célokat tűz ki maga elé, úgy érzed, hogy le kell állítanod, hogy elkerülje a csalódást. Persze tévedhetnek, és az is lehet, hogy rosszat akarnak neked. Ha te úgy érzed, hogy van esélyed, akkor próbáld ki, ne hagyd, hogy más lebeszéljen, mert az élet egy nagy szerencsejáték, ahol, ha nem kockáztatsz soha, akkor nem is fogsz nyerni.
2016. febr. 14. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!