Azt mondjak a kek szemu szoke emberek hideg szivuek ez valoban igy van?
Figyelt kérdés
Ne csak kekszemu szoke irjon. Tehat tudnak szeretni es ragaszkodni nem csak erdekek?? (Nem felhaborodast akartam kelteni)2015. szept. 25. 21:22
1/4 anonim válasza:
Ez most komoly kérdés, vagy vicc? Gondolkozz már, a svédeknél, norvégoknál a népesség nagy része kék szemű. Mi köze lenne a szem színének ahhoz, hogy valaki milyen ember, mennyire tud szeretni?
2/4 A kérdező kommentje:
En ezt csak hallottam epp ezer akarok errol megerositest kapni h igy van e vagy nem :):);)
2015. szept. 25. 21:32
3/4 anonim válasza:
Nem fedeztem fel összefüggést.
4/4 anonim válasza:
Én kék szemű, szőke vagyok, egyáltalán nem hideg szívű. De van még ilyen ismerősöm, vannak köztük érdekemberek, de fantasztikus barátok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!