Rajzolt kép alapján meg tudnátok ítélni milyen vagyok? (pszichológiailag)
Figyelt kérdés
Nos tehát biztos hallottatok már róla hogy a pszichológusok meg tudják állapítani egy rajzolt kép alapján az ember lelki helyzetét, tulajdonságait. Ezt a képet még azelőtt rajzoltam hogy ezeket tudtam volna, tehát nem direkt ugy rajzoltam hogy jó rajz legyen. Ha valaki ért hozzá akk pls nézze meg és olvasson a lelkemben :)
itt a link:
2016. febr. 13. 15:34
1/13 anonim válasza:
Egy potenciális sorozatgyilkos, aki az áldozatai prosztatáiból készít magának kispárnát.
2/13 anonim válasza:
ha valamit ki is tudnánk belőle sajtolni, akkor is legalább kézzel rajzolt legyen...
3/13 anonim válasza:
Átlagos, kissé ötlettelen, minimális alkotókészségű, viszont kiegyensúlyozott, kellemes személyiségű ember lehetsz.
5/13 anonim válasza:
Egy nemet, kort kérek, és egy másik rajzot, amiben egy fát rajzolsz le. Igaz ebben is van fa, de egy külön fát szeretnék, nem kell hogy jó rajz legyen csak legyen olyan fa ami eszedbe jut
6/13 anonim válasza:
Ja, és lehetőleg kézzel rajzolt, nem digitális.
7/13 anonim válasza:
nincs sok eszed meg rajzolni sem tudsz
8/13 anonim válasza:
Üdv. Olvastam erről egy könyvet régen. Bár én nem tudnám meghatározni a személyiségedet egy rajz alapján, azt tudom hogy szimbólumok vannak a rajzodon. A legtöbb gyerek hasonló szimbólumokat rajzol, például a ház teteje egy háromszög, a hóember kettő vagy három karikából áll rajta kis karikák amik gombok vagy egy napot ami egy kör amiből vonalak álnak ki. Ezzel nem az a célom hogy az alkotásod értékét egy 7 éveséhez hasonlítsam. Ha megérted számodra ezek a szimbólumok mit jelentenek talán jobban megismered magad :) Ha pedig legyőzöd őket művész is lehetsz.
9/13 A kérdező kommentje:
aki még rajzot kér: akk hiába, mert már így másképp rajzolnám mint eredetileg...
2016. febr. 13. 16:15
10/13 anonim válasza:
Ha nem ismered, hogy mit kell figyelni, csak tudod hogy sokat meg lehet mondani az emberről akkor mindegy. De rendben, én a fás verziót ismerem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!