Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Baj ha egy ember általában...

Baj ha egy ember általában mosolyog?

Figyelt kérdés

Mert nekem sokan mondják hogy mindig mosolygok(mondjuk ez nem igaz így,mert ha valaki komolyan meséli pl a problémait vagy nekem nagy problémám akkor nem kezdek el vigyorogni)de általában tényleg mosolygok és ha olyan hangulatom van olyan poénokkal is könnyű megnevetettni amin 10-ból 6-7 ember nem is nevet.

Ez baj?

2016. febr. 12. 08:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%

Ejnye 10-es. A magyar pont nem egy gyűlölködő nép. Inkább rácsodálkozó. Illyés Gyula szemlélődő természetűként jellemzett bennünket.

Egy magyar nyelvű oldalon légyszíves finomabban fogalmazzál.

2016. febr. 12. 09:45
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem, az nem baj. Vanna eleve jókedvű és mosolygós emberek.

De aki sokat mosolyog az már jelzés. Mindig nem lehet mindenki számodra kedves, minden nem lehet szémodra szép és jó. Ha igen, akkor valójában te azt adod kifelé, hogy "velem minden nagyon rendben van". Ez szinte mindig csak egy felvett maszk és hazugság. És ezt az emberek megérzik.

2016. febr. 12. 09:54
 13/17 anonim ***** válasza:
70%

11-es: Illyés Gyula szamárságot mondott. Te pedig rossz helyen idézel tőle.

A magyarok zöme éppenhogy nem szemlélődő nép - ahhoz sokkal racionálisabbnak, távolságtartóbbank kéne lenni - inkánbb birtokló, mindenról tudni akaró, rossszindulatú, kárörvednő, okoskodó, irigy és gyűlölködő.

Nézd csak meg a fórumok kommentjeit, és hallgasd meg a buszon-villamoson az embereket. (Tisztelet a kivételnek, persze.)

Bocs az off-ért de ezt mindenképpen fontosnak tartottam leírni.

2016. febr. 12. 09:59
 14/17 anonim válasza:
100%
13: (off) Csak fel szeretném hívni a figyelmedet, hogy te vagy itt az első komment, amelyik gyűlölködni kezd a magyarokra.. hát nem furcsa?..
2016. febr. 12. 10:04
 15/17 anonim ***** válasza:
51%
Dehogy baj, maradj ilyen, ha lány vagy, ha srác. :D Szerintem Magyarországon irigyek az emberek arra, ha valaki jókedvű. Olyan érzésem van sokszor, mintha rá akarnák húzni minden emberre ezt a szar minden, utálom a világot életérzést. Belehajszolják az embert, hol a munkaadók, hol a bolti eladó, hol a barátok, mert mindenki csak panaszkodik, beszél-beszél és beszél...
2016. febr. 12. 12:46
 16/17 anonim ***** válasza:
Ez komoly kérdés? XDXD :DDD
2016. febr. 12. 15:28
 17/17 A kérdező kommentje:
Aha,komoly,mi ilyen vicces?
2016. febr. 12. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!