Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Baj ha egy ember általában...

Baj ha egy ember általában mosolyog?

Figyelt kérdés

Mert nekem sokan mondják hogy mindig mosolygok(mondjuk ez nem igaz így,mert ha valaki komolyan meséli pl a problémait vagy nekem nagy problémám akkor nem kezdek el vigyorogni)de általában tényleg mosolygok és ha olyan hangulatom van olyan poénokkal is könnyű megnevetettni amin 10-ból 6-7 ember nem is nevet.

Ez baj?

2016. febr. 12. 08:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Nem, ez kifejezetten jó dolog. Inkább az a baj, hogy sokan annyira fanyarok, mint az éretlen kökény.
2016. febr. 12. 08:28
 2/17 klopusz ***** válasza:
91%

Egyáltalán nem.

Mivel magam is ilyen vagyok, direkt örülök, ha hozzám hasonlókkal találkozom.

Sajnos azonban valóban egyre ritkább az ilyen ember, de ha én mosolygok valakire, valószínűleg ő is visszamosolyog rám és akkor már ketten érezzük egy kicsit jobban magunkat :)

2016. febr. 12. 08:34
 3/17 anonim ***** válasza:
88%
Én is sokat mosolygok, sokkal szebb így az élet. :-)))
2016. febr. 12. 08:35
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Egymás köszöntésénél teljesen jó dolog a mosolygás, akkor is ha vidám téma van. De folyamatosan mosolyogva kommunikálni mindenről ami bár nem komor téma, de azért nem is túl színes, na az már kicsit sok.
2016. febr. 12. 08:39
 5/17 anonim ***** válasza:
90%

Hát ez relatív...

Én több évig voltam depressziós és mosoly mögé rejtettem, szerencsére már vége, de ez a dolog megmaradt, hogy állandóan mosolygok, mindig jó kedvem van...na igen ám, DE!

Amikor utazok pl, vagy csak az utcán megyek és eszembe jut 1-1 dolog, vagy olvasok valami vicceset, vagy látok egy aranyos gyereket és mosolygok akkor egyesek úgy néznek rám mintha a sátán lennék :D

De kb olyan tekintettel néznek mintha valami lecsúszott drogos, alkoholista lennék aki zacskóból szívja előttük a ragasztót, hogy "te meg mi a fxt csinálsz ember??? hülye vagy???" nézés...

Lehet félreértik és azt hiszik, hogy rajtuk mosolygok és ezért néznek így...vagy csak fáj nekik, hogy nekem jó kedvem van, nekik meg nincs...

22F

2016. febr. 12. 08:40
 6/17 anonim ***** válasza:
Van külső és belső mosoly. Ha az ember arcára kényszeresen ráfagyott "mosolyról" van szó, az betegség.
2016. febr. 12. 08:42
 7/17 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy derűs személyiséged van.
2016. febr. 12. 09:12
 8/17 anonim ***** válasza:
Nem, úgy a jó
2016. febr. 12. 09:15
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Hát igen,ez nekem is ismerős hogy elmosolyodok mert eszembe jutott valami vagy rámosolygok/visszamosolygok egy kisgyerekre,aztán úgy néznek rám mint egy ufóra.:D

Hát igen,lehet hogy zavaró mint ahogy az egyik válaszoló írta,bár ezt még senki nem mondta.

Nem kényszeres mosoly,ha akarok nem mosolygok(kivéve ha valami vicceset mondtak,akkor nem tudom megállni vagy 5 percig :D),de nem szoktam erre gondolni hogy hú ne mosolyogjak mert...kivétel a komoly témák mert ott az az alap hogy nem mosolygok.

Nem is ráfagyott(szerintem),mert olyan természetes számomra mint ha pl a hajam tekergetném vagy ilyesmi(persze ez szokás,a mosoly meg nem,de gondolom érthető hasonlat :) )

2016. febr. 12. 09:16
 10/17 anonim ***** válasza:
78%

A magyarok gyűlölik a jó kedvű embereket.

Én viszont szeretem őket. :)

Nem is vagyok magyar.

2016. febr. 12. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!