Tényleg ilyenek a mai lányok?
Igazság szerint 10 évvel ezelőtt rosszabbak voltak a fiatalok, 20 évvel ezelőtt pedig igazi tetőzés volt a 90-es években, bejöttek a partidrogok az országba a gimis (!) osztálytársaim minimum fele nemcsak füvezett, hanem bármilyen szart bekapott a diszkóban. Egyértelmű volt már első osztályban, hogy van néhány olyan lány, aki nemcsak szexel, de valószínűleg valamilyen juttatási is kap érte cserébe (és ez egy budapesti viszonylag jó gimnázium). Szerintem később normalizálódott a helyzet, a mai srácok nem vehetnek szabadon cigit, alkoholt, ráadásul be vannak zárva az iskolába délután 4-ig, plusz a neten élik az életüket, alig járnak valahová, tisztelet (vagy nem) a kivételnek. Nem tudom, hogy hová vezet ez, mert szerintem tizenévesen kell tapasztalatot szerezni és nem 30 évesen rákattani a bulizásra, hogy azért valamit bepótoljon az illető a kimaradt fiatalságából.
Azt gondolom, hogy a vonaton látott eset, vagy egy elszigetelt jelenség, vagy nem is igaz, amit beszéltek a lányok, mivel erre a korosztályra abszolút jellemző, hogy nem mondanak igazat, a szex pedig mindig is menő dolog volt, versenyt csinálnak belőle ebben a korban.
Hogy a közönség miért mosolygott azt sem tudom, így reagálták le, nem tartom különlegesnek ezt a reakciót.
Budapesten lakok csak tök fáradt gimnazistákat látok, akik meg sem mukkanak (ha többen vannak akkor sem), csak nyomkodják a telefonjukat. Ez egy ilyen generáció. Fogalmam sincs hogyan találnak valakit, akivel lehet szexelni, mert nem ismerkednek, nem beszélgetnek. Nagyon kevés emberből kell majd párt választaniuk, vagy a netről, ami igencsak zsákbamacska, szóval szerintem még a mainál is magasabb lesz a válások száma emiatt.43e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!