Helyes Vagyok? Vagy csúnya? Csak lányok írjanak köszi és tippeljétek meg a korom (kép lent)
Nem lány vagyok, de mivel a vélemény nem kötődik nemhez, megírom a véleményemet. Érted, ugye? :)
Miért tartod a szád előtt a kezedet? Ez így nem egy teljes kép, csak egy fél. Sapka van rajtad, ami eltakarja a hajadat és a fejformádat. A szemed szép, a szemöldököd szép vonalú.
Nem tudom, mennyi idős vagy, lehetsz 13 is, és 22 is.
Gyerek vagy még nagyon, az így is látszik, az arcod és az alkatod viszont nem. Gondolom gáz lehet a fogaddal, fele hiányzik, azért takarod ennyire, vagy olyan az állad, mint a Jáksónak.
Egyébként olyan 13 évesnek nézlek, öcsém osztálytársai néznek ki így.
15-17 körül lehetsz.
Mivel kitakarod a fél arcodat, ezért nem tudom.
A szemed szép, tetszik a formája.
Szerintem 13 eves vagy kb, eleg flegma a pillantasod, de nem olyan rossz.
Majd kinovod ezt a kisfius stilust. :)
Totál gáz a kép (értsd: semmi nem látszik belőle), a stílusod meg kegyetlen szr, divatmajom.
26L
Csúnya, mert a nagypofájú, buszon viselkedni nem tudó gyökerekre emlékeztetsz, akik hatalmas röhögésekkel és üvöltözéssel akarják magukra vonni a figyelmet.
13 éves lehetsz.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!