Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiús lányokról vélemény?...

Fiús lányokról vélemény? Főleg fiúk véleménye számít.

Figyelt kérdés
Sosem voltam az a lányos lány, most sem pedig már 17 vagyok. Én ezt sosem éreztem kínosnak, inkább szeretem, és örülök neki, hogy nem vagyok egy felszínes befolyásolható lány. Sosem hordok szoknyát, ruhát nem hoz lázba semmilyen smink és ilyenek. Nem vagyok féltékeny sosem, és nem sértődök meg a vicceken hanem ugyanúgy beszállok a hülyeségbe. Fiúk között mindig jobban éreztem magamat, mert nem bírom az állandó drámát és kibeszélést sem. Mindig a fiús dolgok érdekeltek jobban. Imádom az autókat, a kedvenc filmem a halálos iramban. Nem sokára kezdem a jogsit is, de vezetni már tudok. Mindig akartam motocrossozni, de anya nem engedi :D Ehhez egy fiú, hogy áll hozzá? Nehezebb dolgom van, vagy könnyebb? :D

2016. febr. 10. 21:51
1 2
 11/14 anonim válasza:
Ha szeretnel crossozni, akkor vagjal bele. Anyukad meg csak bizik bennad annyira, hogy ne feltsen. ha pedig vesztak motort ne a legolcsobbat, hanem minosegit vegyetek.
2016. febr. 12. 18:19
 12/14 anonim ***** válasza:
8%

"Én ezt sosem éreztem kínosnak, inkább szeretem, és örülök neki, hogy nem vagyok egy felszínes befolyásolható lány."- Attól még hogy valaki fiús, nem lesz jobb ember, és attól még ha valaki lányos nem lesz befolyásolható, felszínes stb..

Ezt vagy nagyon rosszul fogalmaztad meg, vagy ha tényleg így gondolod, és itt most csak fel akartad dicsérni magad, az szánalmas.

"Fiúk között mindig jobban éreztem magamat, mert nem bírom az állandó drámát és kibeszélést sem. Mindig a fiús dolgok érdekeltek jobban."-Azt hiszed, hogy az igazi lányok, vagy ahogyan te mondtad, a "lányos lányok" csak kibeszélni tudnak, meg drámázni, akkor nagyot tévedsz! Nem volt igazi lány barátod sosem, ha így gondolod. Csak mondom, hogy a fiúk közt is megy nagyban a kibeszélés.

Engem kicsit idegesített, hogy úgy tűnik, feldicséred magadat. Mintha te egy angyal lennél, pedig nem vagy jobb a szerinted felszíne és befolyásolható lányoknál.

Általánosítasz! Lehet hogy te nem érzed, de te is egy olyan p1csa vagy, mint akikről beszéltél a kérdésben.

Hiába nem hordasz szoknyát, és szereted a halálos iramban-t nem leszel sem jobb, sem szebb. II. Erzsébet is megtanult autót szerelni, és nem vallotta magát "fiúsnak" és nem lett tőle jobb mint a többi lány.

Lányként nekem ez a véleményem erről. Ja és, szerintem nem is könnyíti meg, de nem is nehezít.

2016. febr. 14. 15:10
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem a lányos lányok tetszenek. Nem abból áll a lányosság hogy ruhát és szoknyát hordasz, hogy befolyásolható vagy, vagy sértődékeny. A szoknyán és a ruhán kívül ezek nem vonzó tulajdonságok számomra, mégis a lányos lányokat szeretem.

Az nálam kifejezetten negatív dolog, hogy a halálos iramban a kedvenc filmed, az már csak hab a tortán, hogy motocrossozni szeretnél és szereted az autókat. Nekem ezekről olyan lányok jutnak az eszembe (a saját ismerős és baráti körömből) akik nem szeretnének a "lányos lányok" dobozába ülni, ezért átmásznak a "fiús lányokhoz". Ugyanúgy beskatulyázzák magukat egy sztereotipikus szerepbe, és nem a saját személyiségüket építik.

Nekem az tetszik ha egy lány lánynak érzi magát, lányként viselkedik, és nem hívja magát "fiúsnak" csak azért mert az a szerep olyan alternatív, különcködős.

Ezt nem sértésnek szánom, ez a személyes preferenciám, és a hozzád hasonló általam ismert lányok jellemzése.

2016. febr. 17. 18:26
 14/14 anonim válasza:
Szia én is ilyen fiús lány vagyok,imádom a motocrossot bár jelenleg atv-t engedhettem meg magamnak.Eléggé sok fiúnak bejött eddig,bár a barátom utálja bennem azt hogy szeretem a veszélyes dolgokat meg főképp azt hogy nagyon rajongok a motocrossért meg az enduroért.:(
2017. febr. 13. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!