Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak mi a véleménye a biszex lányokról?
Mintha az előbb lett volna már egy hasonló kérdés.
(mondjuk szerintem nincs benne semmi undorító)
Az egy érdekes egyén lehetett, ha undorítónak tartja... :D A pasik többsége imádja...izgatja a gondolat, hogy két lánnyal hármasban...vagy akár csak a látvány, ahogy két lány nyalja egymást...
Természetesen nekem is tetszik a dolog... ;) :)
Én is bisex vagyok.
Nekem nagyon bejön ha egy lány is az :)
Lehet vele beszélni mind két nemről stb
Szerintem az rossz ha leszbikus vagy.
Ha bisex akkor csak a látóköröd és az ízlésed bővül :)
16f
Ha tudnám hogy nem kell attól tartanom hogy egy nő miatt elhagy akkor nem zavarna. 25F
De többségben rám gerjedjen és ne a barátnőjére :)
Férfiként nem zavarna, ha ettől még lehet normális kapcsolatot kialakítani veled.
Minden férfi elképzeli, hogy milyen lehet két lánnyal egyszerre, így nálad ez legalább nem lenne akkora probléma.
Viszont nem ez az elsődleges szempont.
Ha emberileg tetszel és szerethető vagy akkor nem zavarna.
24F
Nekem volt biszex barátnőm, nem tudtam hogy biszex, csak egyszer rajtakaptam őket, aztán bevallotta, de nem zavart. Az utánna következő egy év mennyei volt. Lényegében hárman jártunk együtt :)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!