Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleménye a fiúknak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleménye a fiúknak a kismellü lányokról?

Figyelt kérdés
Mennyire fontos az,hogy egy lánynak nagy melle legyen?
2015. nov. 12. 22:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Es a lanyoknak miert fontos hogy ezt naponta megkerdezzek. Keresd meg a tegnapit es merits onbizalmat a valaszokbol.
2015. nov. 12. 22:10
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
Ugyan annyira fontos, mint ahogy a lányoknak fontos, hogy nagy faszunk legyen. :P
2015. nov. 12. 22:15
 3/14 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem egyáltalán nem fontos hogy mekkora a melle. Bár vannak fiúk akiknek ez fontos szempont...
2015. nov. 12. 22:31
 4/14 anonim ***** válasza:
35%
A kicsi és feszes a jobb
2015. nov. 12. 22:33
 5/14 anonim ***** válasza:
nagy ne legyen de kicsi se mert az nem nőies
2015. nov. 12. 22:35
 6/14 anonim ***** válasza:
62%

Hát ha amugy jól néz ki akkor nem fontos föleg ha a belsö értékei jók

Ha kicsi a melled akkor jó segged még mindig lehet azért csak tenni kell de a melled ugy se nö meg

2015. nov. 12. 22:36
 7/14 anonim ***** válasza:
30%
Háát igazábol nekem a kis mellek tetszettek de a lányoknak nagy f.asz kell uh nekem is nagy mell ;)
2015. nov. 13. 03:31
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
ne legyen kis melle, legyen közepes, formás melle
2015. nov. 13. 09:45
 9/14 anonim válasza:
89%

"ne legyen kis melle"

Ezt úgy írjátok mintha tehetnénk róla. Ez nem olyan mint a lapos has, kerek popsi, ezekért lehet tenni, de a mellméreten csak a műtét segít, ezt pedig azért csak ne várjátok már el :)

Nekem kis mellem van, de a párom szereti, sosem érezteti velem az ellenkezőjét. Szóval szerintem ha egy fiút\férfit komolyan érdekelsz nem a mellméret dönt.

2015. nov. 13. 10:55
 10/14 anonim ***** válasza:
62%

9-es teljesen egyetértek! :)

Az én mellem sem éppen a legnagyobb, de párom imádja, mindig csak azt hangoztatja, hogy pont jó, az ellenkezőjét soha!

Azok akik csak a mellméretet figyelik még fiúk...a férfi nem a mell alapján dönt.

Bár lehet vannak kivételek

2015. nov. 13. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!