Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Loptál már életedben? Ha...

Loptál már életedben? Ha igen, mit? Megbántad?

Figyelt kérdés
Legyen szó akármiről. Szülők pénztárcájából, osztálytárs tolltartójából, munkahelyről, boltból stb.

2016. febr. 10. 20:27
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Könyvtárból egy regényt lenyúltam. Régi volt, ezer éve nem adták ki újra, sehol sem lehetett beszerezni. Nem bántam meg, kamaszként kábé ez volt a legnagyobb bűnöm.
2016. febr. 11. 12:24
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Meggyet, cseresznyét, almát, körtét, barackot, szilvát a falubeliek fájáról :D Meg még kiskoromban az egyik barátnőmtől egy kinder tojás figurát. Azóta semmi, vagy csak nem emlékszem rá. :)
2016. febr. 11. 13:08
 23/31 anonim válasza:
100%
Apum pénztárcájából 5k-t 11 évesen. Vettem rajta pizzát :D xD
2016. febr. 11. 15:59
 24/31 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Kémia laborból pár dolgot. Nem műszert, vagy üvegeszközt, hanem magnéziumszalagot, rázdrótot, ilyesmit. (illetve egy kémcsövet is elhoztam, de azt év végén ki kellett fizetnem úgyis)
2016. febr. 11. 20:18
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Általános iskolában kémián az ionokat vettük, 2 fős csapatokban kaptunk 1-1 táblát azokon kis mágnesekkel, azokon voltak vegyjelek. De rengeteg, kb 60-70 db és egy fajtából volt vagy 3. Úgy láttam, hogy ha egyet elveszek nem lesz gond, zsebrevágtam.

Azóta is a fiókban van. Azt hiszem egy Na vegyjel.

Ez volt szerintem a legnagyobb dolog amit valaha elloptam.

2016. febr. 12. 14:54
 26/31 anonim ***** válasza:
27%
rágót lopó kistáskák :D 50 ezer alatt még a jog se hívja lopásnak more :D
2016. febr. 12. 16:33
 27/31 anonim ***** válasza:

Én egyszer ilyen 4-5 évesen elmentem anyával a boltba és miközben ott trécselt az eladóval, én meg már fél órája ott mondtam neki, hogy ééééhes vagyooook, menjünk már hazaaaaa, de még mindig ott beszélgetett, fogtam magam és elvettem egy Kinder tojást és befaltam, ők meg nem is vették észre. Aztán mikor mentünk hazafelé, megkérdeztem, hogy kifizette-e (mert én azt hittem, feltűnt nekik, hogy ott nyammnyogok egy kindertojáson, ráadásul máskor is volt olyan kicsi koromban, hogy elvettem valami csokit vagy cukorkát és már elkezdtem bekajálni belőle, mire anyámék észrevették, és mindig mondták olyankor az eladónak, hogy jó akkor még azt is kifizetik). Szóval kérdeztem tőle, hogy kifizette-e a kinder tojásomat, ő meg visszakérdezett, hogy milyen kinder tojást?? Mondom amit megettem a boltban. Erre kaptam egy pofont és ha jól emlékszem, visszament kifizetni :"D

Meg egyszer anyám munkahelyéről, a postáról egy tollat. Egyik délután nővérem jött értem az oviba és valamiért anya felhivta, hogy menjünk be hozzá a munkahelyére, odamentünk és amig ott beszélgettek, elkezdtem játszani az egyik tollal, ami ki volt rakva. Tökre tetszett, hogy ilyen tapadókorongos tartóban volt, meg a tartójához ilyen kis spirállal volt hozzákötözve :D És amig nem figyeltek, betettem nővérem táskájába. Aztán otthon kérdezte, hogy mit keres nála ez a toll, én meg mondtam, hogy hát hazahoztam a postáról XD Nővérem meg megkérdezte, miért csináltam ezt, aztán azt mondta, tegyem el valahová, mielőtt anya meglátja.

Erre a kettőre emlékszem :) 17l

2016. márc. 6. 14:13
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem loptam én életemben csak egy csikót debrecenben
2016. márc. 6. 20:40
 29/31 anonim ***** válasza:
Mindent ami mozditható. O.Viktor....
2016. ápr. 25. 22:11
 30/31 anonim ***** válasza:
nagy balosok is simán loptak annyit, ne foss
2016. ápr. 26. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!