Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Loptál már életedben? Ha...

Loptál már életedben? Ha igen, mit? Megbántad?

Figyelt kérdés
Legyen szó akármiről. Szülők pénztárcájából, osztálytárs tolltartójából, munkahelyről, boltból stb.

2016. febr. 10. 20:27
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
13%

Csokit,rágót,gumicukrot,mobilt.

Nem, nem bántam meg, mert szükség volt rá.

2016. febr. 10. 21:00
 12/31 anonim ***** válasza:
90%

Kicsi sárga műanyagkacsát az oviból.

Nem bántam meg :) Maradt nekik, nekem pedig KELLETT az a kacsa. Úgyis kitiltottak a matekórákról (kísérleti ovi volt. eszméletlen amúgy, RELÁCIÓS JEL, ezt tanították, kimondani ugyan nem tudtuk, mert még sejpítettünk, de megjegyeztük, hogy jejációs jel :D) s bevágtak rajzra (amihez semmi tehetségem, bár szerettem), mert okosabb voltam a többieknél (szerintem ők voltak degeneráltak, hogy nem jöttek rá 2 másodperc alatt, hogy 2 labda több, mint egy) és nyüzsögtem, miután elkészültem a feladatokkal.

Amúgy akkor még gyenge volt a magántulajdon tisztelete nálam, nem úgy fogtam fel a dolgokat, mint később.

Mintha lett volna valami foci alakú medál hasonló korban, utána semmi. Nem lopok, nem is igen hazudok (konkrétan tuti nem, max. szépítés volt, de az is rég a múlté, egyre őszintébb vagyok, ahogy öregszem és nem érdekel, ki mit gondol), ami azért ritka, de én ilyen.

2016. febr. 10. 21:05
 13/31 anonim ***** válasza:
77%
Urán
2016. febr. 10. 21:17
 14/31 anonim válasza:
72%
Kis koromban elloptam két tízezrest szüleimtől és valahova el kellett mennem. Mire visszajöttem, nem voltak ott😅
2016. febr. 10. 21:21
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Boltból egyszer sem, de suliból egx párszor igen.

Legelőször elsőben eltettem egy osztálytársam pikachus tollát, mert nem vigyázott rá, egész nap a földön volt a toll, én meg nap végén eltettem. Megbántam, foglmam sincs, mire kellett, ráadásul össze is rágta. A mindegy.

Másodszor szintén alsóban. Egyszer korán mentem suliba, még nem volt ott senki. És a tanár asztalán volt egy csomó egyszerű 12 lapos füzet. Dolgozatfüzetnek volt megcímezve, de még üres volt mind. Vagy 8-at leemeltem belőle, meg elvetten egy piros alkoholos filcet, mert nagyon tetszett.

Utána pedig felsőben a mi osztályunk volt a biológia terem, és volt az osztályban egy szertár. Abban voltak a régi tankönyvek. (Nálunk nem megvenni kell, hanem évről évre tovább adódik, majd bekerül a szertárba). Elloptam 2 használaton kívüli bioszkönyvet, 8-9. meg 10. osztályost. És ennyi. Más semmit nem loptam.

21/L

2016. febr. 10. 22:04
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer egy szem dianás cukrot, mert imádtam, meg olyan 4 évesen egy hajcsatot. Mindkettőt megbántam.
2016. febr. 10. 22:18
 17/31 anonim válasza:
100%
Pár hete egy boltban ragasztgatták az árakat celluxal és a ttlejfölön felejtették. Elvettem. Meg egyszer egy kínaiban egy játék piszgolyt. Azt mondjuk megbántam. De az évekkel ezelőtt volt. 21/f
2016. febr. 11. 00:52
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Úgy 8 évesen cukrot a helyi kisboltból.

Aztán 22 évesen csokit egy hipermarketből - rábs.ztam, mert elkaptak, és mehettem a rendőrségre, majd a bíróságra. Szr ügy.

2016. febr. 11. 09:37
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

életemben pár dolgot, de magán embertől vagy boltból nem szerettem sosem lopni, inkább a nagy intézmények, szervezetek voltak a célpontok, pl.

kukoricát a helyi szövetkezet utódjától, megfőzzük és megegyük (egyáltalán nem bántam meg, mi szegények voltunk, a kukoriva meg fincsi volt)

egy lány ismerősöm fürdőszobájából intim betétet, mert kíváncsi voltam hogy működik (ezt kicsit azért megbántam)

iskolából könyvet (nem bántam meg, nagyon hányattatott sorsa volt ott szegénynek, nekem még mindig megvan)

vasúton találtunk vasutasok által lopáshoz "előkészített" vagonokból megcsapolt műtrágyát, mi meg elloptunk belőle pár zsákkal, még mielőtt ők ellophatták volna.. eladtuk és elmentünk belőle nyaralni.. (nem bántam meg)

30/F

2016. febr. 11. 09:49
 20/31 anonim ***** válasza:
14%
Iskolából egy körzőt az osztálytársamtól. Azt bántam. Rá pár évre egy másik osztálytársamtól egy ujságot. Azt is bántam sokáig. Majd felsőbe a mi osztályunkban volt az ének órákhoz szükséges dolgok. Lemezlejátszó stb. Abból a szekrényből kiloptam cagy 3 bakdlitlemezt hofy majd hazadele aztal frizbizünk a haverokkal. Nem bántam meg,jó poén volt.plusz még ugyanabva a szejrénybe volt. Foszfireszkálós szalagok farsangra. Ha már a lemezeket elhoztam akkir att sem fagytam már ott olyan szép aeanysárga volt. Azt akkir sem értettem mi francnsk de terszett. Delnőtt korom: mivel kamionis vagyok párszór leszívtam az 500 literből vagy 20 30 litert. Nem szoktam álltalában bánni. Volt hofy elmentem vásárolni németbe és nem volt nálam táska. Úgy ahogy volt a bevásárló kocsi eltoltam a kamionig bepakoltam az üees kocsit meg ottgagytam a parkolóba. Nem bántam de kicsit azért féltem le ne bukjak mert keresztül kelket toljam fél stuttgárdon.
2016. febr. 11. 10:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!