Most mit csináljak? Félek vissza menni koliba.16/L
Ebben a szituációban senki nem ártatlan. Mivel se a vitat se a napló tartalmat nem ismerem ezert csak az altalanos velemenyemet irom le:
Ha lenne naplóm es abba valamelyik paraszt belemerne olvasni annak levernem az arcat. A napló arra valo, hogy az ember a legféltettebb, legbensőbb gondolatait leírja es ebbe beleturkalni enyhén szólva nem szép dolog.
Az, hogy te mennyire vagy bűnös azt nem tudom megmondani. Nem szamithattal arra, hogy elolvassák es lényegében ugyan arra gondoltal mint amit leírtál, csak igy adtal egy esélyt a gondolatok kiderulesere.
A legjobb lenne, ha bocsánatot kérnek es hirtelen haragra fognad az egeszet, tudom, hogy ez keves, de jobb mint rettegni a kolitol.
Ez nehéz helyzet! (azóta történt valami? visszamentél már?)
Sajnos koliban nincs olyan, hogy magánélet... Muszáj kolisnak lenned? Milyen távolságra laksz a sulitól? Én 45-ről még simán bejárok. 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!