Mit csináljak, ha kezdek meghülyülni?
Régebben az emberek azt mondták, jó velem beszélgetni, értelmes vagyok, sokszor mondták azt is, hogy érettebb vagyok a koromnál. Most viszont úgy érzem, kezdek elbutulni, nem tudok beszélgetni másokkal, mert egyszerűen nincs miről. Nem tudok semmihez se hozzászólni. Az ismerőseim szerint nagyon nagyon gyerekesen viselkedek és én is igy gondolom, de nem tudok felnőni. Ezen kivül még az is aggaszt, hogy egyáltalán nem érdekelnek azok a dolgok, mint régebben. Régen állandóan olvastam, most meg örülök, ha vagy évente egyszer kézbe veszek egy könyvet. Hát még annak, ha legalább félig is elolvasom.. Egyszerűen semmi nem érdekel már.
Ezelőtt legalább annyit fel tudtam mutatni, hogy mások okosnak tartottak, most meg mindenki hülyének néz és annak is érzem magam. Mi változott pár év alatt? És mit csináljak, hogy ne én legyek a 'szőke nő' egy társaságban? 18L
SzivböljövöTanácsok, te hagyjad ezt az oldalt, ez nem a te pályád, pláne ahol segíteni kell az embereknek. Köszönöm mindenki nevében.
Kérdező, nem hiszem, hogy olyan nagy probléma lenne, nem lehet, hogy túlreagálod? De, ha mégsem, akkor sincs baj, mert te észrevetted a hibáid, ergo tudsz javítani. Nézz szembe a hibáiddal és változtass rajtuk. Az agyad irányítja a tested, te meg az agyad, úgyhogy tudsz magadon változtatni, csak kitartás kell hozzá. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!