Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti is úgy vagytok vele, hogy...

Ti is úgy vagytok vele, hogy cigánydal ne képviselje Magyarországot az Eurovízión?

Figyelt kérdés

Nem vagyok rasszista.

De cigánynóta ne akarja Mo-t képviselni az Eurovízión.

Nem azt mondom, hogy cigány származású ember nem képviselhet minket, hanem, hogy cigánydal ne tegye ezt!

Kállay Saunders származásával sem volt semmi bajom annó, mert ő nemzetközi dallal indult. Nyilván, ha ő is valami afro-stílusú szerzeménnyel próbálkozott volna, akkor azon is kiakadnék.

Pedig kedvelem a feketéket, nem erről van szól, csak nem szeretném, ha Magyarország színeiben akarna képviselni minket bárki is, holott egy kisebbséget képvisel csupán.

Csak én látom így?

(bocs a helytelen fogalmazásért)

2016. febr. 7. 19:29
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Szerintem korrekt volt Freddie győzelme.

Egyébként nekem (már lehet, hogy leírtam) az zavart volna a leginkább Oláh Gergő vagy a Parno Grast dalában, hogy romás hangzású.

A származásukkal nem lett volna problémám, hiszen itt élnek ők is és magyarul beszélnek.

2016. febr. 28. 14:32
 22/23 anonim ***** válasza:
nekem az is furcsa hogy kinaiak .... shaolin sándor és testvéra a magyar gyorskorcsolya sztárok. De volt nekünk már Kozák Danutánk olimpián volt nekünk Mohamed Aidánk olimpián ...... ez van
2016. márc. 13. 18:19
 23/23 anonim ***** válasza:

Azért ég és föld a különbség, előző, az említettek, és a cigányok között.

Mert a többieknek van országuk, de a cigányoknak nincs.

Teljesen elfogadhatónak gondolnám, ha nem országok -területek-, hanem nemzetiségek szerint lehetne nevezni. És akkor a cigányok kiválaszthatnák az Európában szerteszét élő cigányok közül, hogy ki képviselje őket.

Persze más olyan nemzetiségek is, amelyeknek nincs saját országuk Európában.

2016. márc. 13. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!