Ti is úgy vagytok vele, hogy cigánydal ne képviselje Magyarországot az Eurovízión?
Nem vagyok rasszista.
De cigánynóta ne akarja Mo-t képviselni az Eurovízión.
Nem azt mondom, hogy cigány származású ember nem képviselhet minket, hanem, hogy cigánydal ne tegye ezt!
Kállay Saunders származásával sem volt semmi bajom annó, mert ő nemzetközi dallal indult. Nyilván, ha ő is valami afro-stílusú szerzeménnyel próbálkozott volna, akkor azon is kiakadnék.
Pedig kedvelem a feketéket, nem erről van szól, csak nem szeretném, ha Magyarország színeiben akarna képviselni minket bárki is, holott egy kisebbséget képvisel csupán.
Csak én látom így?
(bocs a helytelen fogalmazásért)
De, rasszista vagy.
Amúgy az euróvizió mindenenk az alja, akármit viszünk mindegy, mert egy hányadék az egész.
Én meg úgy gondolom, hogy pont nekik kéne képviselniük Magyarországot. Egyrészt semmi negatív nincs benne, ők nem azok a cigányok, akiktől félni kell az utcán. Másrészt ez legalább érdekes és különleges lenne. Mert a többi dal annyira semmilyen. Nem véletlen, hogy mindig olyan rossz helyen végzünk. Ezek a tipikus nemzetközi dalok annyira unalmasak, semmilyenek. Nekem pont az tetszik, hogyha egy dal jellemző az adott országra, van benne népzenei motívum is. Az is tök béna, hogy már szinte mindenki angolul énekel.
Utoljára Bayer Friderika ért el jó eredményt, magyarul énekelt, egy szál gitáros kísérettel. Az érdekes volt és különleges.
Ez olyan, mintha Mo-t egy görög népdal akarná képviselni.
Vagy indítsunk magyar népdalt, vagy valami teljesen nemzetközi stílusút. (pé.: pop, rock, bluse, reggae, jazz)
Lenne választék, nem?
Én pl.úgy vagyok vele,mint ahogy az első is írja.
Ócska prollerműsornak tartom az össze ilyen nyálas majomkodást,mint amilyenek ezek a műsorok,úgyhogy felőlem Gipsz Jakab is énekelhet,abszolút nem érdekel.
Egyébként el tudom képzelni,mennyire kedvelheted a feketéket.
Tényleg nem vagyok rasszista.
Az más kérdés, hogy nem igazán rajongok a mulatós, siratós nótákért. De tudom, hogy ez relatív, biztos van akinek ez bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!